F.Bahçeliler Trabzonsporlu oyunculara saldırdı

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının başlamasına çok az bir süre kala, iki kulübün U19 takımları arasında oynanan maçta olay çıktı.

F.Bahçeliler Trabzonsporlu oyunculara saldırdı
F.Bahçeliler Trabzonsporlu oyunculara saldırdı
GİRİŞ 14.09.2014 19:19 GÜNCELLEME 14.09.2014 19:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Futbolda, 19 Yaş Altı Elit Ligi'nin 2. haftasında, Fenerbahçe ile Trabzonspor'un karşı karşıya geldiği müsabakanın devre arasında olaylar yaşandı.

Fenerbahçe Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde oynanan ve Trabzonspor'un 2-1 üstünlüğüyle sona eren karşılaşmanın ilk yarı bitiminde, sarı-lacivertli taraftarlar ile konuk takımın oyuncuları arasında gerginlik çıktı.

İlk yarı sonunda soyunma odasına yönelen bordo-mavili futbolculara tribünden küfür edildi. Bir sporcunun, buna formasını öperek karşılık vermesinin ardından bazı taraftarlar sahaya girmeye çalıştı.

Tribünden atlayarak oyuncuların üzerine gitmek isteyen taraftarlar, güvenlik önlemi alan polisler tarafından engellendi. Trabzonsporlu oyuncular herhangi bir saldırıya maruz kalmadan soyunma odalarına girdiler.

Mücadelenin ikinci yarısında güvenlik önlemleri artırıldı ve müsabaka başka bir olay yaşanmadan noktalandı. Trabzonspor'un 2-1 üstünlüğüyle tamamlanan maçta her iki takımda birer oyuncu kırmızı kart gördü.

YORUMLAR 2
  • stefanov 9 yıl önce Şikayet Et
    niye yapıyosunuz böyle haberleri var mı bi faydası futbola...zaten bitmiş futbolumuz çok mu iyi yapıyosunuz yani...
    Cevapla
  • KAYA TRABZONLU 9 yıl önce Şikayet Et
    fenerli değil mi. herkes artık ne olduklarını iyi biliyor
    Cevapla