Avni Aker'de puanlar paylaşıldı

Süper Lig'in ilk derbisinde Trabzonspor ile Fenerbahçe Avni Aker'de 0-0 berabere kaldı.

Avni Aker'de puanlar paylaşıldı
Avni Aker'de puanlar paylaşıldı
GİRİŞ 15.09.2014 00:55 GÜNCELLEME 15.09.2014 01:38
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonun ilk derbisinde Trabzonspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaştı.

Avni Aker'deki mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi. Son maçlarda yaşanan gerilimden eser görünmeyen mücadelede iki takım da kontrollü bir oyun sergiledi.

Fenerbahçe'de Mehmet Topal'ın bir şutu direkten dönerken, Trabzonspor, Yatabare ile çok net bir pozisyondan yararlanamadı.

Trabzonspor: 0 - Fenerbahçe: 0

Stat: Hüseyin Avni Aker

Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu

Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak, Zeki Yavru, Belkalem, Mustafa Akbaş, Musa Nizam, Medjani, Salih Dursun (Dk. 89 Mehmet Ekici), Constant, Fatih Atik (Dk. 62 Sefa Yılmaz), Waris, Yatabare

Fenerbahçe: Mert Günok, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Alves, Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Diego (Dk. 80 Webo), Kuyt, Emenike (Dk. 90+2 Selçuk Şahin), Sow (Dk. 69 Alper Potuk)

Sarı kartlar: Dk. 56 Musa Nizam, Dk. 86 Yatabare (Trabzonspor), Dk. 84 Caner Erkin (Fenerbahçe)

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşmanın ilk yarısında Fenerbahçe, daha çok topun sahibi olarak baskılı bir futbol ortaya koymasına rağmen savunma güvenliğini ön planda tutan bordo-mavili takım karşısında etkili pozisyona giremedi.

Ev sahibi takım Trabzonspor ise özellikle kaptığı toplarla rakip kale önünde etkili olmaya çalışsa da bunda başarılı olamadı ve ilk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

11. dakikada Fatih Atik'in ceza alanı sol çaprazından kullandığı serbest atışta, direkt kaleye doğru giden top az farkla üstten auta çıktı.

36. dakikada Constant'ın ara pasında, savunmada Mehmet Topal'dan sıyrılan Waris'in ceza yayı üzerinden yerden şutunda, kaleci Mert Günok, yatarak topun sahibi oldu.

40. dakikada Diego'nun ceza alanı dışından sert şutunda Onur'un kontrol edemeyerek göğsünden seken topu savunma uzaklaştırdı.

45. dakikada Caner'in ceza yayı üzerinden kullandığı serbest vuruşta, top kaleci Onur'un sol üst tarafından auta gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

47. dakikada Fatih Atik'in sağdan ortasında, altı pas içerisinde uygun durumdaki Yatabare, kötü bir kafa vuruşuyla topu üstten auta gönderince bordo-mavililer, önemli bir fırsatı gole çeviremedi.

57. dakikada Trabzonspor, bir kez daha gole yaklaştı. Medjani'nin orta alandan kullandığı serbest atışta, ceza alanı içinde Yatabare, göğsüyle topu kontrol etti. Bu futbolcunun rakibinin önünden dönerek vuruşunda, kaleci Mert Günok, müdahalesine rağmen iki ayağının arasından geçerek çizgi önünde boşta kalan topu kontrol etti.

60. dakikada Mehmet Topal'ın ceza alanı dışından yerden şutunda, kaleci Onur Recep Kıvrak'ın müdahale edemediği top yan direğe çarparak auta çıktı.

66. dakikada Sefa Yılmaz'ın sağdan ortasında, ceza alanı içinde Yatabare'nin gelişine şutunda top yandan auta gitti.

67. dakikada Mustafa Akbaş'tan sıyrılan Diego'nun ceza alanı dışından sert şutunda, top az farkla direğin yanından auta çıktı.

Kalan dakikalarda da gol olmayınca karşılaşma golsüz eşitlikle tamamlandı.

YORUMLAR 20
  • osman küçük 9 yıl önce Şikayet Et
    sebahattin çebi sen hatırlamazsın 2004-2005,2005-2006 kadıdöydeki trabzonspor maçlarını, cem papila facialarını yada hatırlarsında işine gelmez senin,futbol oynayarak feneri sahada yenmenin mümkün olmadığını zaten kendi başkanları 'ben macı sahada kazanılır sanıyordum ama öyle değilmiş' açıklamasından anladık biz zaten. olaylara gelince trabzona gs bjk bursa v.s. geliyor da neden olay cıkmıyor da fenev gelince olay cıkıyor? akşamki maçta neden olay çıkmadı gol olmadığından mı sanıyorsun? tabiki hayır!!! volkan gibi tahrik eden kimse yoktu da ondan!! neyse sizlerin gözleri kör olmuş zaten anlatsakta anlatılanları anlayacak bi durumda değlsiniz siz...
    Cevapla
  • KAYA TRABZONLU 9 yıl önce Şikayet Et
    yepyeni kadroyla oturmuş kadrosu olan şikecilere sahayı dar ettik
    Cevapla
  • tuncay ayaz şikeci ts 9 yıl önce Şikayet Et
    bu tsden bi cacık olmaz avrupada bunları madara ederler........FENER şampiyon bu senede siz 3 yıldır ağladığınız gibi ağlayın....şikeci küfürcü ts....
    Cevapla
  • tuncay ayaz 9 yıl önce Şikayet Et
    küfürbaz şikeci ts........bunlardan ancak bu beklenirdi şampiyon FENERBAHÇE
    Cevapla
  • adalet 9 yıl önce Şikayet Et
    Sahamiz kapansada oyuncunuza ceza verilsede şampiyon cimbom..bu TS yi yenemeyen fener e tebrikler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle