Saracoğlu'nda son sözü Webo söyledi

Son şampiyon Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in açılış haftasında Karabükspor'u kendi evinde 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Saracoğlu'nda son sözü Webo söyledi
Saracoğlu'nda son sözü Webo söyledi
GİRİŞ 01.09.2014 00:35 GÜNCELLEME 01.09.2014 01:03
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe karşısında iki kez geriden gelerek beraberlği sağlayan Karabükspor, son dakikalarda yediği hatalı golün telafisini yapamayınca sarı lacivertli ekip mücadeleyi 3-2 kazanmayı başardı.

İki takım oyuncularının yaptığı bariz hatalar sonucunda gelen goller maça damga vurdu. Karşılaşmanın 8. dakikasında Emmanuel Emenike ile 1-0 öne geçen F.Bahçe karşısında yılmayan Karabük, 35'te Domi Kumbela ile beraberliği yakaladı.

İlk yarısı 1-1 sona eren maçın 53. dakikasında Fenerbahçe Moussa Sow ile 2-1'lik üstünlüğü yakalasa da 67'de Michal Kadlec'in kendi kalesine attığı gol sonrasında skor 2-2'ye geldi.

Karabükspor'da kaleci Boy Waterman'ın yerine dahil olan Aykut Özer, 81. dakikada Pierre Webo'nun kafa vuruşunda yaptığı inanılmaz hatayla skor tabelasının 3-2 olmasına engel olamayınca Fenerbahçe sahadan galip ayrılan taraf oldu.

Öte yandan Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego Ribas da 62. dakikada Emmanuel Emenike'nin yerine oyuna dahil oldu ve Fenerbahçe formasıyla ilk kez resmi bir maça çıktı.

Fenerbahçe gelecek hafta Trabzonspor deplasmanına konuk olurken Karabükspor evinde Başakşehir ile karşı karşıya gelecek.

TOLUNAY KAFKAS CEZALI

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, geçen sezonun son haftasından kalan cezası nedeniyle Fenerbahçe karşısında takımının başında sahaya çıkamadı. Kardemir Karabükspor yardımcı antrenör Orhan Çıkırıkçı yönetiminde sarı-lacivertli takımın karşısına çıktı. Tolunay Kafkas, karşılaşmayı tribünden izledi.

AÇILIŞI EMENIKE YAPTI

Son şampiyon Fenerbahçe, ligdeki ilk maçının 6. dakikasında Emmanuel Emenike ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Orta sahada topla buluşan Dirk Kuyt boşluk ararken Karabükspor savunmasının arasına attığı derinlemesine pasta Emenike'yi topla buluşturdu. Ceza sahasına giren Emenike yerden yaptığı düzgün bir vuruşla topu kaleci Boy Waterman'ın yanından ağlarla buluşturdu.

SAVUNMA UYUDU, KUMBELA ATTI

Golden sonra temposu düşen Fenerbahçe karşısında beraberlik golü arayan Karabükspor, Kumbela ile skoru 1-1'e getirmeyi başardı. Karabükspor takımında sağ kanattan ileri çıkan Erdem Özgenç ceza sahasına inmeden son çizgiye yakın bir noktadan ortasını yaptı. Ceza sahası içinde Bekir İrtegün'den kurtulan Domi Kumbela altı pasın içinden kafayla yaptığı vuruşla kaleci Mert Günok'u mağlup etmeyi başardı.

SOW HATAYI AFFETMEDİ

İkinci yarıya baskılı başlayan Fenerbahçe 53. dakikada Moussa Sow'la bir kez daha öne geçti. Raul Meireles'in ceza alanına doğru gönderdiği uzun pası Karabükspor savunmasında Erkan Kaş uzaklaştıramayınca topu önünde bulan Moussa Sow, düzgün bir vuruşla kaleci Boy Waterman'ı mağlup etti ve skoru 2-1 yaptı.

KADLEC KENDİ KALESİNE GÖNDERDİ

Karabükspor karşısında ikinic kez öne geçen Fenerbahçe'de Michal Kadlec 67. dakikada kendi kalesine attığı golle skoru 2-2'ye getiren isim oldu. Karabükspor takımında sol kanatta topla buluşan Erkan Kaş sol çaprazdan sert bir şut çekti. Fenerbahçe kalecisi topu Mert Günok'tan seken topu savunmada bulunan Michal Kadlec kornere göndermek isterken kafayla kendi ağlarına gönderdi ve Karabükspor skoru 2-2'ye getirdi.

WEBO'NUN KAFASI AYKUT'UN HATASI

Maç boyunca iki takım oyuncularının yaptığı hatalarla gelen gollere bir yenisini de Pierre Webo ekledi. Karşılaşmanın 81. dakikasında Raul Meireles'in sağ kanattan yaptığı ortaya iyi yükselen Pierre Webo, sakatlanarak oyundan çıkan Waterman'ın yerine giren kaleci Aykut'u mağlup etti.

Webo'nun vuruşunu önce tutmayı başaran kaleci Aykut, kontrolünü sağlayamayınca topu elinden kaçırdı ve skorun 3-2 olmasına engel olamadı. Kalan dakikalarda bakşa gol olmayınca mücadele bu skorla sona erdi.

FENERBAHÇE: 3- KARDEMİR KARABÜKSPOR: 2

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu

Hakemler: Mustafa İlker Coşkun, İsmail Şencan, Mehmet Cem Şenoğlu

Fenerbahçe: Mert Günok, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Kadlec (Dk. 74 Webo), Caner Erkin, Mehmet Topal, Meireles, Kuyt, Emre Belözoğlu, Sow (Dk. 87 Selçuk Şahin), Emenike (Dk. 62 Diego)

Kardemir Karabükspor: Waterman (Dk. 78 Aykut Özer), Erdem Özgenç, Emre Güngör, Yiğit İncedemir, Mabiala, Aykut Akgün, Sow, Hakan Özmert (Dk. 86 Akpala), Erkan Kaş, Viola (Dk. 46 Traore), Kumbela

Goller: Dk. 8 Emenike, Dk. 53 Sow, Dk. 81 Webo (Fenerbahçe), Dk. 35 Kumbela, Dk. 67 Kadlec (kendi kalesine) (Kardemir Karabükspor)

Sarı Kartlar: Dk. 36 Erkan Kaş, Dk. 45 Sow, Dk. 90 5 Emre Güngör (Kardemir Karabükspor), Dk. 43 Emre Belözoğlu, Dk. 90 Gökhan Gönül (Fenerbahçe)

YORUMLAR 6
  • beng-i felah 9 yıl önce Şikayet Et
    bu iş kartalla martalla gitmez. bu sene kocamanvari kanser edici bir sezon bizi bekliyor hadi geçmiş olsun...
    Cevapla
  • No FEAR!!! 9 yıl önce Şikayet Et
    uğur bey. neyi anlatmak istediğin belli.o kaleci gs nin eski kalecisi.kaldıkı futbolun hatalar oyunu olduğu dün akşamki maçta en net şekilde görüldü.bekirin kademe hatası kadlecin kimse yokken kafayı kendi kalesine yollaması.karabük defansının hatası ve son olarak kaleci hatası.bişeyler ima edip te kul hakkına girme.dünakşam 5 golün 4ü hatadan geldi. bu kadar basit
    Cevapla
  • ismail TOSUN 9 yıl önce Şikayet Et
    @UĞUR. fenerin yediği 2. golde normal bir gol değildi!!!!? ee ne olacak şimdi????
    Cevapla
  • Uğur 9 yıl önce Şikayet Et
    buraya yazıyorum. fener in attığı 3. gol normal bir gol değildi.
    Cevapla
  • olcay çelik 9 yıl önce Şikayet Et
    fanatisin halit. ya halit sana fanatiksin diyorum.inanmıyorsun kardeşim bende galatasarayı severim ama bir ölçüsü var lig yeni başlamış bazı şeyleri bırak akışına şöyle futbol takımlar bir potaya girsin sonra yeri geldiğinde yap yorumları (siyaset de dahil) daha ilk maç yok ribas falan ha bunları neden yazıyorum senin bu fanatik kafan dinde de siyasettede sana hata yaptırırı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle