Kartal Mersin deplasmanında! Muhtemel 11'ler

Yeni sezonda 3 kulvarda birden yarışacak olan Beşiktaş, Süper Lig’de perdeyi bugün açıyor.

Kartal Mersin deplasmanında! Muhtemel 11'ler
Kartal Mersin deplasmanında! Muhtemel 11'ler
GİRİŞ 30.08.2014 04:10 GÜNCELLEME 30.08.2014 20:24

Siyah- Beyazlılar, ilk hafta karşılaşmasında Mersin Arena’da ligin yeni ekiplerinden Mersin İdman Yurdu’na konuk olacak. Bütün planlarını 4. yıldız üzerine kuran Galatasaray ve Fenerbahçe’yi geride bırakarak şampiyonluğa uzanmak üzerine yapan Kara Kartal, ilk maçında rakibini evinde devirip sezona başarılı bir başlangıç yapmaya çalışacak.

Takımın başarılı teknik adamı Slaven Bilic’in, Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda alınan Arsenal yenilgisinin ardından takımda oluşan olumsuz hava nedeniyle oyuncularıyla bir görüşme yaptığı ve Mersin’le oynanacak karşılaşma öncesinde galibiyet sözü aldığı bildirildi.

Siyah- Beyazlılar’ın başında geçen sezonda olduğu gibi yeni dönemde de lige iddialı bir giriş yapmayı planlayan Hırvat teknik adamın, öğrencilerini bu yönde motive etmeye çalıştığı bildirildi.

MERSİN SÜRPRİZ PEŞİNDE

Süper Lig’e bu sezon yükselen Mersin İdman Yurdu’nun, ligdeki ilk karşılaşmasında konuk edeceği Siyah-Beyazlılar’a sürpriz yapmak istediği öğrenildi. Akdeniz ekibinin deneyimli teknik adamı Rıza Çalımbay’ın, Arsenal deplasmanından yorgun olarak dönen Beşiktaş’tan en az bir puan almayı planladığı bildirildi.

MERSİN'DE TEK SAKAT VAR

Ligin yeni ekibi Mersin İdman Yurdu’nda, zorlu Beşiktaş karşılaşması öncesinde tek eksik bulunuyor. Akdeniz temsilcisinden yapılan açıklamada, Siyah-Beyazlılar’a karşı sadece Adem Güven’in sakatlığının bulunduğu, bu futbolcunun dışında takımın tam kadro olduğu bildirildi.

MUHTEMEL 11'LER

MERSİN İDMANYURDU: Günay Serkan Balcı Vederson Servet Mitroviç Sadiku Khalili Oktay Delibalta Nakoulma Tita Marko T.D.: Rıza Çalımbay

BEŞİKTAŞ: Cenk İsmail Pedro Ersan Motta Gökhan Atiba Veli Olcay Mustafa Cenk  T.D.: Slaven Bilic

STAT: Mersin Arena
SAAT: 21.45
HAKEM: Tolga Özkalfa