F.Bahçe'den şoke eden Trabzonspor talebi!

Sarı-lacivertliler, UEFA’dan şok bir talepte bulundu: Trabzonspor’u Avrupa kupalarından men edin.

F.Bahçe'den şoke eden Trabzonspor talebi!
F.Bahçe'den şoke eden Trabzonspor talebi!
GİRİŞ 21.07.2014 09:47 GÜNCELLEME 21.07.2014 09:48
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

3 Temmuz sürecinin ardından sarı-lacivertlilerle Trabzonspor arasındaki gerilim yeni bir boyut kazandı. UEFA, gelen şikayetler sonrasında disiplin müfettişi olarak İsviçreli avukat Leuba’yı atarken, Fenerbahçe yeni bir şikayette daha bulundu, bordo-mavililerin Avrupa kupalarından çıkarılmasını istedi. Sarı-lacivertliler, UEFA’dan şok bir talepte bulundu "Trabzonspor’u Avrupa kupalarından men edin"

3 Temmuz sürecinin ardından iki kulüp camiası arasında büyük bir gerilim yaşanırken, son olarak Fenerbahçe, Trabzonspor’un da maç ayarlama işinde günahsız olmadığını gösteren belgeler ileri sürmüş, bunu UEFA’ya teslim etmişti. Avrupa futbolunun patronu da, dosyayı incelemek üzere disiplin müfettişi İsviçreli hukukçu Jean Samuel Leuba’yı görevlendirdi. (Leuba, Beşiktaş’ın mali fair play’den dolayı ceza almasını sağlayan kişi)

Kusur var mı yok mu!

İşte bu Leuba, hem Trabzonspor’un “şike-teşvik” olayının içinde bulunup bulunmadığını soruşturacak, hem de Trabzonspor’un şikayet ettiği Türkiye FutbolFederasyonu’nun kusurlu olup olmadığına bakacak.

Fenerbahçe’nin 18 Temmuz’daki yeni başvurusunda, “Trabzonspor’un ilk Avrupa maçı 21 Ağustos’ta oynanacak. Bu tarihten önce kararınızı çıkarın” dediği vurgulandı. UEFA’daki duruşma için tarih de belli oldu. Buna göre, Leuba’nın hazırlayacağı raporun ardından dosya üzerinden görülecek duruşma 16 Ağustos’ta gerçekleştirilecek. UEFA Disiplin Kurulu, bu oturumunda hem Trabzonspor’un durumunu karara bağlayacak, hem de TFF ile ilgili düşüncesini ortaya koyacak.

KAYNAK: SKORER
YORUMLAR 14
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    kısasa kısas..İyi olmuş ?......Boşuna dememişler?..... ..." Dinsizin hakkından imansız gelir."...diye..:):):):):):).
    Cevapla
  • lazkopat_61 9 yıl önce Şikayet Et
    Şike. Ahmet Arslan : evet fener şikayet etsin sıkıntı yok zaten uzun zamandır bir kurumdan aklanma haberi almıyorduk. abdestinden şüphesi olanın namazından şüphesi olur. çok şükür her yerden aklanarak çıkıyoruz. artık gerçekleri görüp kaderinize razı gelmelisiniz. eğer zamanında verilen cezaları kabul etseydiniz şu anda çoktan süper lig e çıkmıştınız. fakat şimdi yapılan şike adeti kadar küme düşme fb ve yandaşlarını bekliyor ne diyeyim gemiş olsun.
    Cevapla
  • lazkopat_61 9 yıl önce Şikayet Et
    Şike. Kaan Kaya : ne ayıbından bahsediyorsun sen ortada delil yok bir şey yok şikayet ediyorsunuz bide sanki hiç suçunuz yokmuş gibi. Uefa bize vermeyecek bakalım o zaman buralarda ne söyleyeceksiniz. Trabzon fb y ve yalakacılarını yaktı demişsin. hep suçu başkalarında arayın birazda aynaya baksanız iyi olur. şu anda bulunduğunuz durum için bir dönün bakalım kim kime ne yapmış. sivasın şikayetine gelince noter onaylı belgeden ötürü uefa hiçbir kulübe ceza vermez VEREMEZ. ama elinizde gerçekten bizimle ilgili belge varsa ki yok verin o zaman gerekli mercilere cezamız ne ise çekeriz sıkıntı yok. elinde belge olan konuşsun burda atıpı tutmak kolay. tapelerin sahte olduğundan bahsediliyor fakat mahkemede aziz ve çetesinin tapeleri kabul ettiğinden kimsenin haberi yok sanırım. azizin tarla savunması bile şikenin itirafıdır.
    Cevapla
  • ahmet sarmusak 9 yıl önce Şikayet Et
    bize her trabzon . düşmanlarımız ortadan çatlıyor şuraya bak ŞİKECİLER.FENERBAHÇE ŞİKEBAHÇE YAPTI RADARA YAKALANDINIZ .GEÇMİŞ OLSUN HAYDEEE EN ALT LİGE PIŞ PIŞŞŞ
    Cevapla
  • ahmet arslan 9 yıl önce Şikayet Et
    yüzkere trabzon şikayet etti bir kerede fener etsin. zaten bursaya yatarak şampiyon yapılması trabzonun geçmişinde zonguldakspor gibi karadeniz takımlarının desteğiyle şampiyonlıklar kazandığı bir gerçek en iyi şenol güneş bilir.fakat bu futbolun bir gerçeği TÜRKİYEDE FENERBAHÇE KISKANILIR
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle