Ali Adnan'dan olay kare! IŞİD'e karşı...

Iraklı Ali Adnan'ın sosyal medyadaki resimleri adeta bomba etkisi yarattı.

Ali Adnan'dan olay kare! IŞİD'e karşı...
Ali Adnan'dan olay kare! IŞİD'e karşı...
GİRİŞ 16.06.2014 13:24 GÜNCELLEME 28.01.2015 21:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Çaykur Rizespor'un sol kanat oyuncusu Ali Adnan'ın sosyal medyada yer alan Irak'taki asker uniformalı fotoğrafı herkesi şaşırttı.

Işid terör örgütüne karşı Irak ordusuna katıldığı iddia edilen Ali Adnan'ın sadece destek amaçlı askerlerin yanında olduğu ve herhangi bir çatışmaya girmediği bilgisine ulaşıldı.

Ç.RİZESPOR'DAN RESMİ AÇIKLAMA

Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafların, Ali Adnan'ın ülkesinde yaşanan özel durumla ilgili olduğunu ifade eden Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, "Futbolcumuz ligin bitiminin ardından ailesinin yanına gitmiştir. Futbolcumuz Ali Adnan, Bağdat'ta ailesinin yanındadır ve temmuz ayında başlayacak kamp dönemini beklemektedir. Kendisi ile sürekli görüşmelerimiz olmaktadır. Her seferinde Türkiye'de oynamaktan mutlu olduğunu dile getirmiş ve sabırsızlıkla kamp dönemini beklemektedir" dedi.

Ferah, sporcular üzerinden politika yapmanın doğru olmadığını da sözlerine ekledi.

KAYNAK: EUROSPORT
YORUMLAR 4
  • bir taraftar 9 yıl önce Şikayet Et
    temel candan türkiye'deki tek yabancı Ali Adnan mı? . adam hiç yoktan müslüman, gol attıktan sonra istavroz çıkarmıyor, elhamdulillah diyor. karadeniz'den adam gibi futbolcu çıktı da takımlarımız mı oynatmadı. ali adnan'dan iyileri vardı da onlar dururken ali adnan mı alındı. dünya kadar boşa yabancı transfer yapılır onlara laf etmezsiniz, şu an türkiye liglerindeki en iyi sol bek olan ali adnan'a laf edersiniz. bir şey derdim ama değmez.
    Cevapla
  • güney kuzey 9 yıl önce Şikayet Et
    işidlileri ...... gebertmek helaldir....helal olsun ...Allah yardımcısı olsun......
    Cevapla
  • serkan 9 yıl önce Şikayet Et
    temel. ya bari sporda ırkçılık yapma. karadenizli olmasa ne olacak formanız için ter akıtıyor. ah bu zihniyetler
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    sporcu bulamadınız dimi. Sporcu bulamadınız değilmi karadenizden sporcu çıkmıyor değilmi eğer verdiğiniz dövizlerdezerre hakkımız varsa haram olsun
    Cevapla