Avcı'dan G.Saray ve F.Bahçe'ye büyük rest!

Abdullah Avcı, genç yıldız Evren Cenk Şahin'i isteyen Galatasaray ve Fenerbahçe'ye tüm kapıları kapattı.

Avcı'dan G.Saray ve F.Bahçe'ye büyük rest!
Avcı'dan G.Saray ve F.Bahçe'ye büyük rest!
GİRİŞ 14.06.2014 14:00 GÜNCELLEME 14.06.2014 14:00

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ısrarlı bir şekilde transfer etmek istediği İstanbul Başakşehir'in genç yıldızı Enver Cenk Şahin için Abdullah Avcı'dan büyük bir veto geldi.

Galatasaray'ın uzun bir süredir takip ettiği genç yıldız için İstanbul Başakşehir'e Yiğit Gökoğlan + 1 milyon avroluk bir paket teklif sunulmuş ve beklemeye geçilmişti. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un İstanbul Başakşehir'e devrinden dolayı transfer görüşmelerini askıya alan kulüp, kararı yeni kulüp yönetimi ve teknik direktör Abdullah Avcı'ya bırakmıştı. Galatasaray'ın ardından Evren Cenk Şahin için devreye giren Fenerbahçe de teklifini sunmuş ve bu teklif de kulüp yönetimi tarafından Abdullah Avcı'ya iletilmişti.

Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe'den gelen teklifleri değerlendiren Abdullah Avcı, u20 Dünya Şampiyonası'nda gösterdiği performansla büyüleyen sağ kanat oyuncusu Evren Cenk Şahin'in kesin olarak takımda tutulmasını istedi ve transfer defteri kapandı.

LAKABI, "ZONGULDAKLI MESSI"

11 yaşında Zonguldak Belediyespor'da futbol hayatına başlayan yetenekli krampon, 2008 yılında Zonguldakspor'a geçtikten 2 sene sonra Îstanbul Büyükşehir Belediyespor'da dönemin yardımcı antrenörü Arif Erdem'in dikkatini çekti ve transfer gerçekleşti. 4 sezondur İBB'nin kadrosunda bulunan 1994 doğumlu yıldız adayı, geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 59 dakika şans buldu.

Hedefinde yurt dışında oynamak olduğunu da söyleyen 1,74'lük Enver, forvetin arkasında, sağda, solda ve ortada oynayabiliyor. Oynadığı mevki ve oyun stili nedeniyle Zonguldakspor'da oynarken yerel medyada hep "Zonguldak'ın Messi"si diye çağrılan genç oyuncu, Arjantinli oyuncuyu örnek alıyor.