Süper Lig'de 4 maçın sonucu

Süper Lig'de düşme potasında nefesleri kesen maçlarda alınan sonuçlar...

Süper Lig'de 4 maçın sonucu
Süper Lig'de 4 maçın sonucu
GİRİŞ 27.04.2014 17:51 GÜNCELLEME 27.04.2014 21:18

KAYSERİSPOR-KARABÜKSPOR: 1-3

Spor Toto Süper Lig'de 31. hafta maçında kümede kalam hesapları yapan Kayserispor ile UEFA Avrupa Ligi iddiasını sürdüren Kardemir Karabükspor karşı karşıya geldi. Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanan maçta kazanan taraf 3-1'lik skorla Kardemir Karabükspor oldu. Lig'de gelecek hafta Kayserispor, Eskişehirspor'a konuk olacak. Kardemir Karabükspor, Torku Konyaspor'u ağırlayacak.

ESKİŞEHİRSPOR-ERCİYESSPOR: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında ligde kalma yarışı veren Kayseri Erciyesspor, deplasmanda Eskişehirspor ile karşı karşıya geldi. Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan mücadeleyi 1-0 kazanan Erciyes, çok önemli 3 puanı hanesine yazdırdı. Lig'in 32. haftasında Eskişehirspor evinde Kayserispor ile karşı karşıya gelecekken, Kayseri Erciyesspor ise evinde Gaziantepspor'u konuk edecek.

KASIMPAŞA-ANTALYASPOR: 2-0

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Kasımpaşa ile Medical Park Antalyaspor karşı karşıya geldi. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip Kasımpaşa 2-0 kazandı. Kasımpaşa, ligin gelecek haftasında Devler Ligi'ne gitme hesapları yapan Beşiktaş'a konuk olacak. Antalyaspor ise yine kümede kalma savaşı veren Elazığspor ile kritik bir maça çıkacak.

KONYASPOR-AKHİSAR BELEDİYESPOR: 4-0

Spor Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor, kendi sahasında ağırladığı Akhisar Belediyespor'u 4-0 yendi. Ligde önümüzdeki hafta Akhisar Belediyespor sahasında şampiyon Fenerbahçe 'yi ağırlarken, Torku Konyaspor ise Kardemir Karabükspor'un konuğu olacak.