Abdullah Avcı Süper Lig'e geri dönüyor!

En yakın rakibine 8 puan fark atarak şampiyonluğunu ilan eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Süper Lig'e büyük bombalarla dönüyor.

Abdullah Avcı Süper Lig'e geri dönüyor!
Abdullah Avcı Süper Lig'e geri dönüyor!
GİRİŞ 24.04.2014 12:24 GÜNCELLEME 24.04.2014 12:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Turuncu-Lacivertliler, Cihat Arslan'la yolları ayrıyor, Abdullah Avcı takımın başına yeniden getiriliyor. Kayserili Bobo'yla da görüşülüyor.

Şanssız bir sezon geçirerek Süper Lig'e veda eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ses getiren bir geri dönüşe hazırlanıyor. PTT 1. Lig standartlarının üzerinde bir kadroyla sezonun büyük bölümünü forse eden ve topladığı 75 puanla bitime 2 hafta kala şampiyonluğa ulaşan Turuncu-Lacivertliler, yeni sezon için düğmeye bastı. Belediye bünyesinde Süper Lig'de yer almaya devam edecek olan İstanbul ekibinin isminin değiştirilmesi gündemde.

Belediye bünyesinde devam

Bu konu hakkında henüz somut bir adım atılmazken, takımdan sorumlu idarecilerin Süper Lig'de başarılı olacak bir kadro kurma konusunda hazırlık içinde olduğu öğrenildi. Alınan bilgiye göre, lig bitiminin ardından ilk iş olarak şampiyon hoca Cihat Arslan'la yollar ayrılacak. Turuncu-Lacivertliler'in Süper Lig serüvenine damga vuran ve buradaki performansıyla milli takıma kadar yükselen Abdullah Avcı'yla yeniden anlaşılacak. Tecrübeli hocayla yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alındığı, Avcı'nın da Belediye'nin başına ikinci kez geçmeye sıcak baktığı ifade edildi. Bilindiği üzere sezon içerisinde Antalyaspor, Kayserispor, Çaykur Rizespor ve Bursaspor, Abdullah Avcı'yla görüşmüş, ancak tecrübeli çalıştırıcı bu teklifleri geri çevirmişti.

Bobo'dan yeşil ışık

Adının Başakşehirspor olarak değiştirilmesi gündemde olan Belediye'nin bombaları yalnızca Avcı'yla sınırlı değil. Ayrıca ligde kalması mucizeye dönüşen Kayserispor'un Brezilyalı golcüsü Bobo'yla da görüşülüyor. Brezilyalı forvet de İstanbul ekibine yakın duruyor, ancak ülkesinden aldığı teklifler şimdilik kafasını karıştırıyor. 29 yaşındaki oyuncunun yapılan teklife önümüzdeki günlerde cevap vermesi bekleniyor.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 3
  • yasin koç 9 yıl önce Şikayet Et
    mavi ateş. güldürdün beni ataşehir nere başakşehir nere.. başakşehir olmasının sebebi yeni stadın oraya yapılmasıdır.
    Cevapla
  • mavi ateş 9 yıl önce Şikayet Et
    ataşehir spor. başakşehir spor olmaz sayın topbaş ataşehir spor olsun söz bir dahaki seçimde ak parti kazanacak burayı
    Cevapla
  • sebahattin cebi 9 yıl önce Şikayet Et
    anca orada başarılı olur..... seyırcı baskısı yok,medya baskısı yok....
    Cevapla