Cüneyt Çakır'dan tartışmalı karar!

Galatasaray'ın cezası sebebi ile sadece kadın ve çocukların takip ettiği karşılaşma çok hızlı başladı. Maçın henüz 4. dakikasında hakem Cüneyt Çakır çok kritik bir karar verdi.

Cüneyt Çakır'dan tartışmalı karar!
Cüneyt Çakır'dan tartışmalı karar!
GİRİŞ 19.04.2014 21:14 GÜNCELLEME 19.04.2014 21:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ceza sahasının 1-2 metre dışında Semih Kaya, Babel ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Semih'ten çaldığı topun ardından ceza sahasına hareketlenen golcü oyuncu Hakan Balta'nın müdahalesi ile kendini yerde buldu.

Hakem Cüneyt Çakır bu pozisyonun ardından penaltı noktasını gösterirken Hakan Balta'yı da kırmızı kartla cezalandırdı.

Bu karar Galatasaraylı oyuncuların büyük tepkisini çekti. G.Saraylı oyuncular Babel'in Semih'e yaptığı müdahalenin faul olduğu yönünde yoğun ısrarlarda bulundu. İtalyan teknik adam Roberto Mancini de kenarda adeta çılgına dönerken, Çakır'ın kararını değiştirmedi. Topun başına gelen Scarione, Kasımpaşa'yı Galatasaray karşısında 1 -0 öne geçirdi.

YORUMLAR 2
  • osman nurol 10 yıl önce Şikayet Et
    tartışmalı değil doğru karar. pozisyon net penaltı ve kırmızı kart,faul dedikleri pozisyon ise ikili normal mücadele,faul yok,ama bunlar başta burak eboue selçuk melo hepsi alışkın kendini yerden yere atmaya ve uyduruk fauller almaya,bugün doğru karar verilince ağlıyolar tabi...
    Cevapla
  • Abdurrahman OCAk 10 yıl önce Şikayet Et
    Yazık.... Hakan Baltanın hareketi net penaltı ve kırmızı kart çok güzel bir karar, yalnız öncesinde Semihi biçip geçen Babeli görmüyorsan bırak git hakemliği. Senden ne FİFA kokartlı hakem olur, nede Süper lig hakemi olur. Git mahalle takımlarındaki maçları yönet. Bir çok takımın hakkını yiyen bu hakem acaba nasıl vicdanen rahat edecek merak ediyorum?
    Cevapla