Olcan Adın'a sürpriz talip!

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un başarılı orta saha oyuncusu Olcan Adın'a Beşiktaş talip oldu.

Olcan Adın'a sürpriz talip!
Olcan Adın'a sürpriz talip!
GİRİŞ 13.04.2014 10:15 GÜNCELLEME 13.04.2014 10:15

Trabzonspor'un orta alandaki etkili ismi için Beşiktaş devreye girdi. Dört yıllık sözleşme önerildi. Yıldızını elinde tutmayı hedefleyen Bordo-Mavililer düğmeye bastı. Sözleşmesi 2015'te bitecek olan futbolcuya, "Maaşını sen belirle" teklifinde bulunma kararı alındı.

Trabzonspor'un orta alandaki etkili ismi Olcan Adın'a Beşiktaş'ın kanca attığı öğrenildi. Orta sahada ve kanat organizasyonlarda beklenen verimi alamayan Slaven Bilic'in yönetimden transfer talebinde bulunduğu Siyah-Beyazlılar'ın da Bordo-Mavili takımın kilit ismi Olcan Adın'ı renklere bağlamak için düğmeye bastığı kaydedildi. Siyah-Beyazlılar'ın 28 yaşındaki orta saha oyuncusu için görüşmelerini gizlice yürüttüğü ifade edildi.

Transferi bitirmek için başkan Fikret Orman'dan da tam yetki alındığı dile getiriliyor. Olcan'a 4 yıllık kontrat teklif edildiği öğrenilirken, Beşiktaş'ın önereceği paranın detaylarının ise henüz netleşmediği kaydedildi. Siyah-Beyazlılar'ın Olcan Adın için bu hamleleri yaptığının ortaya çıkması ise Bordo-Mavililer'i harekete geçirdi.

Bu sefer kaptırmak istemiyorlar

Trabzonspor yönetiminin mevcut sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan Olcan'a açık çek vererek "Yeni maaşını sen belirle" tekliifinde bulunma kararı aldıkları öğrenildi. Yönetimin, önümüzdeki günlerde bu öneriyi Olcan'a bildirmesi bekleniyor. 2011-12 sezonunun devre arasında Gaziantep'ten transfer edilen Olcan, bu sezon 875 bin euro garanti ve 10 bin euro maç başı ücret alıyor. Sözleşmesine göre gelecek sezon da takımda bulunması durumunda 950 bin euro garanti ücret ve 10 bin euro da maç başı kazanacak. Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor daha önce de Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Egemen Korkmaz, Engin Baytar gibi önemli oyuncularını İstanbul takımlarına kaptırmıştı.

KAYNAK: BUGÜN