F.Bahçe statta mahsur kaldı! İşte tüm olaylar...

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç, 45 9. dakikasında sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle maçın hakemi Bülent Yıldırım tarafından tatil edildi.

GİRİŞ 10.03.2014 00:49 GÜNCELLEME 11.03.2014 13:07
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşma, sarı-lacivertli takımın 1-0 üstünlüğüyle devam ettiği sırada taraftarların sahaya attıkları yabancı maddeler nedeniyle maçın hakemi Bülent Yıldırım- tarafından tatil edildi.

Özellikle Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in bulunduğu yere atılan yabancı maddeler nedeniyle zaman zaman duran karşılaşmanın ilk yarısına 10 ilave edildi. Taraftarların tepkisi uzatma bölümünde de devam etti. Taraftarların Volkan Demirel'e meşale atması üzerine Fenerbahçe yedek kulübesi ve oyuncular hakeme tepki gösterdi.

Daha önce oyunu iki kez durduran karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım, bu kez yardımcılarını çağırarak soyunma odasına gitti. Fenerbahçeli futbolcular ve yedek kulübesi de soyunma odasına giderken Trabzonsporlu futbolcular sahada bekledi.

10 dakika uzayan ilk yarının 45+9. dakikasında soyunma odasına giden hakem Bülent Yıldırım, karşılaşmayı tatil etti.

FENERBAHÇE BAYRAĞI İNDİRİLDİ

Taftarlar kale arkasında bulunan Fenerbahçe bayrağını indirdiler. Skorbard'ın üzerinde bulunan direğin olduğu bölüme çıkan taraftar bayrağı çıkardı.

POLİSLER VE TARAFTARLAR YARALANDI

Takım otobüslerinin bulunduğu alana girmek isteyen taraftarlara, polis müdahale etti. Ancak taraftarlar geri adım atmayınca emniyet güçleri biber gazı ve Toplumsal Müdahale Aracı ile müdahale etti. Bu sırada atılan yabancı cisimler nedeniyle polis ve taraftarlardan yaralananlar oldu. Biber gazından protokol tribünü önündeki Trabzonsporlu yöneticiler, basın mensupları ve emniyet güçleri de etkilendi. Polisin sert müdahalesi sonrasında taraftarların bir bölümü uzaklaştı, yaralı polisler arkadaşları tarafından Hüseyin Avni Aker Stadyumu'na taşındı.

ONUR'UN ÇABALARI YETMEDİ

Bordo mavililerin kaptanı Onur da Avni Aker'den çıkarak taraftarlarla görüştü ve ikna etmeye çalıştı. Ancak Onur'un çabası da kızgın taraftarları ikna etmeye yetmedi.

DÜN AKŞAM NELER OLDU? FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Polisler 3 akrep ile sporcu çıkışını güvenlik altına almaya çalıştı. Emniyet ise helikopter ve Fenerbahçe takımının çıkışı için zırhlı araç talebinde bulundu. İddialara göre, bazı Trabzonsporlu taraftarlar ise havaalanı yolunda Fenerbahçe takım otobüsünü beklemeye başladı. Fenerbahçe takım otobüsü ise bu kapıların çıkışında yer aldı.

F.BAHÇE'YE 23 ADET ZIRHLI ARAÇ

57 kişilik Fenerbahçe kafilesi, 00.32'de Trabzon Emniyet güçleri tarafından tahsis edilen 23 adet zırhlı araçla, sporcu girişinden değil başka bir kapıdan çıkış yaptı. Fenerbahçe kafilesi, buradan havaalanına hareket etti.

Fenerbahçe kafilesi yaklaşık 25 dakika içerisinde havaaalanına olaysız bir şekilde vardı. Fenerbahçeli yöneticiler de 01.00 civarı staddan ayrıldı. Fenerbahçe kafilesinin uçağının 01.30 civarında İstanbul'a hareket etti.

Sarı lacivertliler, 03.30 civarında İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yaptı ve yaklaşık 100 kadar taraftar tarafından karşılandı.

Olaylı derbi tatil edildi!
GALERİYE GİT
YORUMLAR 45
  • ismail koç 10 yıl önce Şikayet Et
    Herkes bir şeyler söylüyor da .... Volkan denilen zatın golden sonra elini edep yerine götürmesinden kimse bahsetmiyor nedense ? Ya da kaybedilen şampiyonluktan sonra FB nin stadında elektrik kesmesine ceza vermeyenler şimdi Trabzon'a ceza vermek için seferber oluyorlar.. Meireles hakeme tükürür, sorun yok ! Emre herkese küfreder, sorun yok! Hakemin biri futbolcuya küfreder, üstü kapatılır.. Eee sonra da diyorlar ki, neden FenerAsyon diyorsunuz? Derim kardeşim, gözüm kör, kulağım sağır değil ya !
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Volkan Sanki Cephede!!!..... ...her yanı duman aynı siperde gibi kalede kendisini savunuyor!!!?..
    Cevapla
  • cenk 10 yıl önce Şikayet Et
    anlamadım. dev maçmı??? bırakın artık trabzonu buyutmeyı..sıradan bır anadolu takımıyla yapılan maç nasıl oluyorda dev maç oluyor anlamıyorum.bu medya tam bır komedı.arkasındakı sıyası gucu kaybettıkten berı trabzonun yuzu gulmuyor.siyasetle bıryerekadar.zamanında örtulu odenektende para alıp yetım hakkı yıyen trabzonlular degılmıydı ?? 2002 yılında hakem sadık ılhanı satın alıp samsun macında samsunun penaltısını vermeyıp trabzonun nasıl lıgde kaldıgı gunlerı unutmadı turkiye
    Cevapla
  • fatih tekke 10 yıl önce Şikayet Et
    kafayı yedik. kafayı yedirttiniz bu taraftara federasyon istifa
    Cevapla
  • kurtulus 10 yıl önce Şikayet Et
    onca paraya zamana yazik.. Eskiden surekli takip ettigim maclari son 7-8 senedir izlemiyorum. Son 2-3 senedir sonuclarini bile ogrenmiyorum. Onca paranin harcandigi, milli sermayenin kaybedildigi, getirisinin yaninda goturusunun tavan yaptigi spor zannettigimiz futbol bizim insanimiza gore degil malesef. Ulke basarilarimiz sans ve anlik. kulup basarilarimiz da oyle. Kim zevkle mac izlemis senelerdir soylesin. Kuluplerde bizden cok yabanci var., her turlu ahlaksizlik almis basini gidiyor. Yerlisi de oyle yabancisi da. Bence izlemeyi ve oynamayi ogrenene kadar kisitlamalar getirilmeli maclara. kuluplere harcama kotasi verilmeli. Hatta mumkunse 1-2 sene komple maclar iptal edilmeli. Vatan millet icin hic de bir kayip olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle