Göçek'ten kırmızı kart açıklaması!

Elazığ-Fenerbahçe maçında kural hatası yapıldığı iddia edildi. Elazığ'da tartışmalara neden olan pozisyon, Cristian Baroni'nin atılmasının ardından yaşandı.

Göçek'ten kırmızı kart açıklaması!
Göçek'ten kırmızı kart açıklaması!
GİRİŞ 25.02.2014 12:52 GÜNCELLEME 25.02.2014 13:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kırmızı kart öncesi Onur Ayık'ın Cristian'a yaptığı hareketi ‘avantaj' işaretiyle devam ettiren hakem Hüseyin Göçek, oyun durduktan sonra sarı kartını eline alıp Elazığsporlu oyuncunun yanına geldi. Göçek, Onur'un yerden kalkmasını beklerken yardımcısının uyarısıyla Cristian'a kırmızı kart çıkardı. O sırada Onur o bölgeden uzaklaştı.

Ancak bu kez de F.Bahçeli oyuncularla tartışmaya başladı. Hakem Göçek bu gerilim üzerine Onur'a sarı kart çıkardı.

Fenerbahçeli Alper maç sonrası yayıncı kuruluşa verdiği demeçte de "Baroni'nin kırmızı kart gördüğü pozisyonunda hakem önce avantaja bıraktı. Pozisyon bitince sarı kartı çıkarttı. Sonra yan hakem "Baroni tekme attı" diye söyledi. Sonra Baroni'ye kırmızı kart verdi. O sırada yerde yatan Elazığsporlu oyuncuya sarı kart vermeyi unuttu. Sahanın başka bir yerinde o sırada kargaşa oldu. Bu sefer kargaşadan dolayı gitti yerde yatan oyuncuya sarı kart verdi. Buna bakılmasını istiyorum. Gördüğüm kadarıyla ikinci sarı karttan atılması lazımdı" ifadelerini kullandı.

SARIYI İLK POZİSYONA GÖSTERDİM

Alper Potuk'un "Bu 2. sarıdan kırmızı olmalı" itirazına karşın hakem Hüseyin Göçek, sarı kartı ilk pozisyon için gösterdiğini söyledi.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 6
  • seyyid ali battal 10 yıl önce Şikayet Et
    maç mükemmeldi yönetimde aynı mükemmelikteydi.ancak FB kazanmayınca ne yapılırsa yapılsın her şey eksik olur.. bu FB yi ve TV yorumcuları tıpkı batılı politikacılar gibi yorum yapıyor. konu FB olunca kem küm,falan filan...vs sanırım reyting korkusuyla saçma sapan yorumlar. çifte standart.. hemen her hafta verilen veya verilmeyen haksız penaltılar var hiç kimseden TIK Yok ama FB maçı olursa futbolcuları bi o kadar ahlaksız açıklamalarda bulunuyor yorumcularda ondan geri kalmıyor.. oysa bu ülkede hangi takımı tutarsa tutsun tüm insanların(diğer takım taraftarlarının ortak kanısı) sevmediği tek takım FB dir. ben iki haftadır LİG TV deki yorumlardan dolayı 5 senelik uyeliğim olmasına rağmen uyelikten ayrılıyorum.. defalarca aradılar paket indirimleri vs olmaz dedim sanki FB TV dedim. ve kesinlikle kapatıyorum 3 mart son gün.
    Cevapla
  • xmenbln 10 yıl önce Şikayet Et
    yasin sagbas .. haklisin kardes ..... TS gecen hafta JUVENTUSA karsi oynarken GOLU verlmedi .. GS REAL madrid macinda 1 net 1 tanede tartismali PENALTIsi verilmedi ... bunlarda üstelik UEFA capinda düdük calan hakemlerin isi ... THIERRY HENRY IRLANDA-FRANSA macinda eliyle gol atip FRANSA dünya sampiyonluguna katildi ... maradona eliyle gol atti ... yahuuuu biz DÜNYA CAPINDA mac seyrediyoruz ve hic bir mac yokki HAKEM HATASI olmasin ... haaa simdi tabii CAN KENDI CANI olunca daha cok göze batip HEP BIZE HEP BIZE yapiliyor hastaligina kapiliyoruz ... FB olsun GS olsun TS olsun BJK olsun ... her zaman ayni tantana ... SADECEEEEE BIZIM TAKIMAAAA bu kadar cok HATAAA yapiliyor diye aglamayi birakinda DÜNYADAKI MACLARA bakin ... FB macida öyle abartilacak HATALAR olmadi ....her macta yapilan hatalar... haftaya GS-BJK macinida iyi bakin .. o maclardada bir sürü HATA cikacak ... inanmiyorsaniz benim gibi ALMANYA LIGINEDE BAKIN :-) ama burada öyle AGLAYAN ALMAN TAKIMLARI YOK
    Cevapla
  • özgür karaduman 10 yıl önce Şikayet Et
    sayın gökçek. boşverin bunlar anlamaz, çünkü kalpleri de gözleri de mühürlenmiş, onlara her yol mübahtır. Onlar kendilerine biat edilmesini isterler, siz cesaretli olmaya devam edin sizi tebrik ediyorum. Namuslular da diğerleri gibi cesaretli olmalı.
    Cevapla
  • mehmet serdar 10 yıl önce Şikayet Et
    KOMİK. cok guzel mac yönettiniz diyen arkadasim..cok komiksin...
    Cevapla
  • yasin sağbaş 10 yıl önce Şikayet Et
    sebahatin cebi. kardeş sen ya gs ya da ts lisin herhalde umarım ilerleyen haftalarda senin takımın haksızlığa uğrarsa o zaman yine yaz tamam mı 2 hafta önce ts li arkadaşlar olur böle hata derken juventus maçından sonra haksızlığa uğryınca nasıl da hakemler hakkında yorum yapıyorlar bu fener gs ts farketmez hangi takım olursa olsun ortada sorun varsa ve hep hatalar belli takıma yapılıyorsa burada art niyet var demektir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle