F.Bahçe'nin golünü iptal eden sürpriz isim!

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanan Eskişehirspor - Fenerbahçe karşılaşmasında ilginç bir tesadüf yaşandı.

F.Bahçe'nin golünü iptal eden sürpriz isim!
F.Bahçe'nin golünü iptal eden sürpriz isim!
GİRİŞ 01.02.2014 21:34 GÜNCELLEME 02.02.2014 08:30
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

2005 yılında oynanan Fenerbahçe - Konyaspor karşılaşmasında Anelka'nın eliyle attığı pozisyonu görmeyerek 'devam' kararı veren karşılaşmanın hakemi Özgüç Türkalp, Eskişehirspor - Fenerbahçe maçında 5. hakem olarak sahaya çıktı.

Dirk Kuyt'ın attığı ve elini kullandığı gerekçesi ile iptal edilen golde kararı veren hakemin Özgüç Türkalp olması ilginç bir tesadüf yaşanmasına neden oldu.

Türkalp Anelka'nın elle attığı gol için ne demişti?

Özgüç Türkalp, 2005-2006 sezonunda yönettiği Konyaspor-Fenerbahçe maçında Anelka'nın elle attığı golde yaptığı hataya yıllar sonra; geçen sene DHA'ya verdiği röportajda yorumlamış ve "O gün arabayı şarampole yuvarladım" demişti. Türkalp, "Türkiye'de hiçbir hakem iyi yönettiği bir maç ile manşetlere taşınmıyor. Yaptığımız hatalar ise unutulmuyor. Ben o gün o hatayı yapmak istemezdim. Takımlar nasıl sahaya başarılı olmak için çıkıyorsa, hakemler de başarılı olmak için sahaya çıkıyor. O pozisyon arabayı şarampole yuvarlamaktı. O gün ben arabayı şarampole yuvarladım. Kırmızıda geçmek sıkıntı olmuyor ama şarampole yuvarlanmamak lazım. Tabii ki yıllar geçiyor, hatalarınızdan ders alıyorsunuz. Bunlar hayatınızda anı olarak kalıyor."

YORUMLAR 7
  • recep oflu 10 yıl önce Şikayet Et
    Fener için tek seçenek. çoğu sınavda şıkların sayısı değişir, 3,4,5 . ama Fenerde tek şık var o top kaleye girecek. bunun nasıl olacağı söz konusu değil.
    Cevapla
  • sebahattin cebi 10 yıl önce Şikayet Et
    bencede gol nızamı ıdı. bu ulkede konu fenerbahce olunca o top ıcerı gırsınde nasıl gırerse gırsın hala anlamadınızmı
    Cevapla
  • buzlucalı 10 yıl önce Şikayet Et
    kuldan utanmadığınız açık bari ALLAH tan korkun. ALLAH aşkına şu gole nizami diyebilmek için hiç bir değer taşımamak lazım
    Cevapla
  • her şey vatan için 10 yıl önce Şikayet Et
    halit bin velit. inşallah takımlardan biri fenere öyle bir gol atıp galip gelir.bakalım aynı yorumu yine yazabilecek misin ? yav arkadaş resmen eliyle atmış işte defalarca izledik.bu kadar kör fanatik olunmaz ki...
    Cevapla
  • turgut adıyaman 10 yıl önce Şikayet Et
    Manidar.... zamanlama manidar :D:D
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle