Sarıgül'den üç büyükler için 'İstanbul' projesi!

CHP, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Mustafa Sarıgül başkan seçilmesi durumunda Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray için çok önemli bir projeye imza atacaklarını açıkladı.

Sarıgül'den üç büyükler için 'İstanbul' projesi!
Sarıgül'den üç büyükler için 'İstanbul' projesi!
GİRİŞ 28.12.2013 14:24 GÜNCELLEME 28.12.2013 15:51
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İstanbul'un marka değerinde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın çok kritik bir rolü olduğunu dile getiren Sarıgül, başkan seçilmesi halinde üç büyük kulüp ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında bir 'marka' anlaşmasını hayata geçirmek istediklerini ifade etti.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa'da oynadığı maçlarda sürekli olarak Beşiktaş İstanbul, Fenerbahçe İstanbul, Galatasaray İstanbul isimlerini kullandırmayı planlayan Sarıgül, bu isimlerin kullanımları karşılığında da kulüplere sabit bir rakam vereceklerini ifade etti.

Avrupa maçlarında takımların sonunda "İstanbul" isminin kullanılması için ilk etpata sabit bir rakam ödemeyi planlayan Sarıgül, takımların başarı performanslarına göre ödenmesi planlanan rakamları da iyileştirebileceklerinin de altını çizdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi durumunda futbol kulüpleri ile sıkı bir temas içerisinde olacaklarının da altını çizen Sarıgül, amatör branşları da Belediye fonları, yardımsever işadamları ve sponsorluk yollarıyla büyük yatırımlar yapacaklarını vurguladı.

sporx

YORUMLAR 8
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Bir fenerbahçeli Fanatik galatasaraylı Mustafa Sarıgüle Oy vermeeeez....... ......Fenerbahçenn Yeni yönetimindede oğulları bulunan Fenerbahçeli Kadir Topbaş,a Oy verir.Nokta
    Cevapla
  • ekgelir1 .tk 10 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara gerek yok. İnsan için yapılabilecek o kadar proje varken sen git alakasız bir şey yap. E Sarıgül de haklı, aklına gelebilecek tüm projeleri (hayal edemediklerini bile) AK Parti zaten yaptı. :)
    Cevapla
  • hasan yücel 10 yıl önce Şikayet Et
    inanmayın. Ben Feriköy'lüyüm bizim sahamızı Monaco Stadı gibi yapacaktı :) plan proje hatta maketini yaptırmış anlattı anlattı anlattı ve seçildi de ama şimdi ne monaco'su kardeşim bir daha uğramadı bile. Feriköy kulübüne kendi belediyesinden bir adamı seçtirdi kedi gibi oynatıyor. Aklı olan bu şahsın sözüne itibar etmez.
    Cevapla
  • Mehmet Ülker 10 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah. Parayı kazanmadan, bol keseden dağıtmaya başlamış. Gerçi hiçbir zaman kazanma gibi bir dertleri olmadı.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam fanatik Galatasaraylı Fenerbahçeye su vermez!!!!.... ....Zaten Fenerbahçelilerden kesinlikle oy alamaz!!!!!!....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle