Zirve yoluna Yiğido taş koydu

Beşiktaş, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda ağırladığı Sivasspor ile berabere kalarak zirve yolunda ağır bir yara aldı.

Zirve yoluna Yiğido taş koydu
Zirve yoluna Yiğido taş koydu
GİRİŞ 09.12.2013 18:27 GÜNCELLEME 09.12.2013 22:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

BEŞİKTAŞ-SİVASSPOR: 1 - 1

STAT: Recep Tayyip Erdoğan
HAKEM: M.Kamil Abitoğlu
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV

BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar, Necip, Escude, Motta, Gökhan Töre, Hutchinson, Mehmet Akgün, Fernandes, Olcay, Almeida
TEKNİK DİREKTÖR: S. Bilic

SİVASSPOR: Korcan, Cicinho, Da Costa, Ümit, Aydın, Burhan, Kadir, Aatif, Mehdi Utaka, Djebbour
TEKNİK DİREKTÖR: R. Carlos

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Dakika 1: Maç ev sahibi ekip Beşiktaşlı futbolcuların santrasıyla başladı.

Dakika 3: Beşiktaş'ta sol kanattan ceza alanına yapılan ortada Gökhan Töre, topu kontrol etmek istedi ama savunma izin vermedi.

 Dakika 5: Hugo Almeida... Beşiktaş'ta sol kanattan gelişen atakta ceza alanı içinde topla buluşan Motta'nın kale önündeki Almeida, gönderdiği topta Almeida düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu.

Dakika 7: Kara Kartal ikinci gole çok yaklaştı... Serdar sağ kanattan Sivasspor ceza alanına girdi ve Olcay'a pasını gönderdi... Olcay kaleye yakın mesafeden vuruş yapmadı ve Almeida'ya pasını attı... Almeida'nın vuruşunu çizgide Cicinho çıkardı ve ardından Mehmet'in vuruşunu yine Cicinho kornere gönderdi.

Dakika 10: Beşiktaş yine çok tehlikeli geldi... Sağ kanada atılan uzun topta Almeida boyunun avantajını kullanarak topu kontrol etti ve hızla sağ çaprazdan ceza alanı içine girdi ancak savunmanın müdahalesi ile top kaleci Korcan'da kaldı.

Dakika 15: Sivasspor'da Cicinho sağ kanattan ceza alanına ortasını gönderdi kafa topu mücadelesinde Utaka, rakibine faul yaptı.

Dakika 16: Almeida, rakip yarı alanda baskı yaparak topu kazandı, ceza alanında Fernandes'e pasını gönderdi ama Fernandes'in vuruşu savunmadan döndü... Ardından Gökhan'ın vuruşu yine savunmadan kornere gitti.

Dakika 19: Sivasspor direğe takıldı... Hızlı gelişen atakta Burhan ceza alanı içinde vurmakta tereddüt etti ve Atiba topa ayak koydu ceza yayı çizgisine düşen topa Utaka harika bir ayak içi vuruş yaptı ancak top sağ üst direkte patladı.

Dakika 24: Ramon Motta sol kanattan içeri ortasını kesti ceza alanı içinde topu kontol eden Olcay röveşata bir vuruş denemesi yaptı ancak top yandan auta gitti.

Dakika 27: Beşiktaş'ta eza alanına giren Almeida pas vermek istedi ama savunma araya girdi.

Dakika 30: Beşiktaş yine çok tehlikeli geldi... Sol kanattan Sivasspor ceza alanına yerden gönderilen topa Gökhan koşusunu yaptı ancak kaleci Korcan kalesini zamanında terk ederek topun sahibi oldu.

Dakika 33: Beşiktaş'ta sağ kanatta bir anda topu önünde bulan Almeida ceza alanına yöneldi... Ceza alanı içinde tam vuruşunu yapacağı sırada Sivasspor savunması kritik bir müdahalede bulunarak topun sahibi oldu ve mutlak bir gol pozisyonunda Almeida'ya vuruş izni vermedi.

Dakika 36: Sivasspor sağ kanattan geldiatağında Cicinho'nun Burhan'a pasında ofsayt bayrağı kalktı.

Dakika 40: Sivasspor atağında ceza alanının hemen içinde topla buluşan Djebbour'un kesme vuruşu Tolga'da kaldı.

Dakika 42: Savunma arkasına koşu yapan Fernandes, ceza alanına girip kale sahasına pasını gönderdi. Kaleci Korcan'ın müdahalesinin ardından Motta'nın sert vuruşu savunmadan kornere gitti.

Dakika 44: Etkili gelişen Sivasspor atağında topla buluşan Utaka, ceza alanı dışından şutunu çekti ama top kaleci Tolga'da kaldı.

Dakika 45: İlk yarının sonuna 2 dakika ilave edildi.

...Maçın ilk yarısı Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi...

Dakika 46: İkinci yarı konuk ekip Sivassporlu futbolcuların santrasıyla başladı.

Dakika 49: Sivasspor'da sol kanattan Aydın ceza alanına yerden sert bir orta açtı ancak savunmada Atiba topu uzaklaştırdı.

Dakika 50: Beşiktaş'ta Gökhan Töre bir sakatlık geçiriyor. Muhtemelen oyuna devam edemeyecek.

 Dakika 52: Ve Beşiktaş'ta zorunlu oyuncu değişikliği... Girdiği ikili mücadelede sakatlanan Gökhan Töre oyuna devam edemiyor ve yerini Filip Holosko'ya bırakıyor.

Dakika 57: Sivasspor bir serbest vuruş kullandı. Kullanılan serbest vuruşta Da Costa topu doğrudan kaleye göndermek istedi ama top barajdan döndü.

 Dakika 59: Beşiktaş'ta ikinci oyuncu değişikliği... Manuel Fernandes oyundan çıkıyor yerine Muhammed Demirci oyuna giriyor.

Dakika 63: Beşiktaş'ta Muhammed hatası sonucu top Aatif'te kaldı... Aatif sol çaprazdan ceza alanına girdi ve dar açıdan kaleye şutunu çekti ama Tolga topu rahat bir şekilde kontrol etti.

Dakika 69: Beşiktaş'ta savunma arkasına atılan pasta Holosko koşusunu yaptı ancak yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

 Dakika 70: Beşiktaş'ta kendi yarı alanında rakibine faul yapan Escude sarı kartla cezalandırıldı.

 Dakika 71: Da Costa... Sivasspor serbest vuruş kullandı... Ceza alanına yapılan ortayı savunma topu uzaklaştırdı... Atağın devamında ceza alanı dışında topla buluşan Da Costa, uzak mesafeden sert bir şut çekti ve topu sağ köşeden ağlara gönderdi.

Dakika 74: Sivasspor'da sol kanatta topla buluşan Aydın'ın ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.

 Dakika 78: Beşiktaş'ta son oyuncu değişikliği... Olcay Şahan oyundan çıkıyor yerine Mustafa Pektemek oyuna dahil oluyor.

Dakika 80: Beşiktaş genç yıldızı Muhammed ile tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullandı... Kullanılan serbest vuruşta Muhammed'in doğrudan kaleye gönderdiği top üstten az farkla auta gitti.

 Dakika 81: Sivasspor'da oyuncu değişikliği... Burhan Eşer oyundan çıkıyor Hakan Arslan oyuna giriyor.

Dakika 85: Sivasspor yüzde yüz bir gol pozisyonundan yararlanamıyor... Savunma arkasına koşu yapan Djeboour'a atılan pasta Djebbour, Tolga'yı da geçip boş kaleye topu göndermek istedi ama savunmada Necip'e çarpan top kornere gitti.

 Dakika 90: Sivasspor'da oyuncu değişikliği... Mehdi Taouil oyundan çıkıyor yerine Eren Aydın oyuna dahil oluyor.

Beşiktaş - Sivasspor maçı
GALERİYE GİT
YORUMLAR 1
  • selim emre 10 yıl önce Şikayet Et
    Sivas'tan korkulur !. Beşiktaş iyi bi kadroyla ve sehirci desteğini de arkasına alarak çıksa da bu Sivasspor kolay rakip değil. her iki takıma da başarılar
    Cevapla