Cimbom takibi 'Burak'madı

Türk Telekom Arena'daki müthiş maçta kartlar adeta yağmur gibi yağdı. 4 kırmızı kartın çıktığı karşılaşmada 2 de penaltı kullanıldı ve zorlu maçta gülen taraf ev sahibi ekip oldu.

Cimbom takibi 'Burak'madı
Cimbom takibi 'Burak'madı
GİRİŞ 23.11.2013 18:14 GÜNCELLEME 24.11.2013 00:58
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

G.Saray'ın Sivasspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada çıkan 4 kırmızı kart, direkten dönen 3 top ve Drogba'nın kaçırdığı penaltı geceye damaga vurdu. G.Saray'ın ilk golünü atan Burak, adını 100'ler kulübüne yazdırmayı başardı. 

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri Burak Yılmaz ve Selçuk İnan atarken Sivasspor'un tek sayısı ise Djebbour kaydetti. Sivasspor 90 dakikayı 8 kişi tamamladı. Sarı-kırmızılılar aldığı bu galibiyetle puanını 22'ye yükseltti. 

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray, TT Arena'da Roberto Carlos yönetiminde başarılı bir grafik çizen Sivasspor'u konuk etti. 

MANCINI'DEN SÜRPRİZ 11 

Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor'u konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini, son oynadıkları Fenerbahçe derbisine göre ilk 11'de 4 değişiklikle takımını sahaya sürdü. 

Milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan önce Fenerbahçe ile oynanan derbide ilk 11'de başlayan futbolculardan Didier Drogba ve Ceyhun Gülselam, Sivasspor karşısında yedekler arasında yer alırken, sakatlığı olan Semih Kaya ile Bruma ise kadroda bulunmadı. 

Teknik direktör Mancini, bu oyuncuların yerine Sivasspor önünde sakatlığı geçen Gökhan Zan, Aydın Yılmaz, Albert Riera ve Umut Bulut'u ilk 11'de görevlendirdi.

Karşılaşmayan hızlı başlayan taraf Sivasspor oldu. İlk dakikalarda Galatasaray kalesinde sık sık görünen konuk ekip, ciddi bir tehlike oluşturmakta zorlandı. 

İlerleyen dakikalarda rakip yarı alanda baskıyı arttıran Galatasaray skor üstünlüğünü erkenden ele geçirmeyi başardı. Sarı-kırmızılılarda sahneye çıkan isim Burak Yılmaz oldu. 

GOL 13.DK (BURAK YILMAZ): Gelişen Galatasaray atağında ön bölgeden savunma arkasına koşu yapan Burak'a atılan ara pasında Burak topu alıp ceza alanına girdi ve karşı karşıya pozisyonda vuruşunda top ağlarla buluştu:1-0. 

BURAK 100'LER KULÜBÜNDEN! 

Burak Yılmaz, attığı bu golle Spor Toto Süper Lig'de 100. golüne ulaştı ve 100'ler kulübüne adını yazdırdı.
Temponun bir an olsun düşmediği karşılaşmada Galatasaray beklenmedik bir şok yaşadı. Sarı-kırmızılılarda Dany Nounkeu kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 

KIRMIZ KART 21.DK (DANY): Dany , kafa topuna çıkamadan Eren'e yaptığı faul sonrasında ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 

Galatasaray'ın 10 kişi kalmasını iyi değerlendiren Sivasspor çok geçmeden beraberlik golünü buldu. Konu ekipte Rafik Djebbour skora dengeyi getiren golü kaydetti. 

GOL 31.DK (DJEBBOUR): Sağ kanattan çok hızlı gelişen Sivasspor atağında Burhan'ın ceza alanına ortasında Djebbour topa gelişine çok sert vurdu ve skora eşitlik geldi:1-1. 

TT Arena'da goller arkaya arkaya gelmeye başladı. Sivasspor'un skora dengeyi getirmesinden 5 dakika sonra Galatasaray, müthiş iki pozisyonun ardından golü penaltı atışından buldu. 

GOL 36.DK (SELÇUK İNAN): Selçuk İnan kullandığı penaltı vuruşunda top sağ köşeye gönderdi ve top ağlarla buluştu. Galatasaray, Selçuk'un golüyle bir kez daha öne geçti. 

Oyunun temposu her geçen dakika artmaya devam ederken bir kırmız kartta Sivasspor'dan Ümit gördü. 

KIRMIZI KART 39.DK (ÜMİT KURT): Hızlı gelişen Galatasaray atağında sağ kanatta topla buluşan Burak, Ümit'ten sıyrılmak isterken yerde kaldı ve Ümit, gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 

Kalan dakikalarda iki takım adına da önemli bir gol pozisyonu olmadı ve ilk yarı 2-1 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sona erdi. 

İLK 45 DAKİKADA NELER YAŞANDI 

Galatasaray'da Dany Nounkeu ve Sivasspor'da ise Ümit Kurt gördükleri 2'şer sarı kartın ardından kırımızı kartla oyun dışında kaldılar. Galatasaray'ın golleri Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'dan gelirken Sivasspor'un tek golünü ise Rafik Djebbour kaydetti. 

İkinci yarıya daha etkili başlayan Galatasaray ilk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü eline almayı başardı. Sarı-kırmızılılar ikinci devrenin ilk tehlikeli atağını 58. dakikada Burak Yılmaz yakalasa da golcü oyuncu direği geçemedi. 

BURAK DİREĞE TAKILDI (58.DK): Sağ kanattan çok hızlı gelişen Galatasaray atağında Felipe Melo, pasını Aydın'a verdi. Aydın, ceza alanına kadar gelip Burak'a pasını attı ama Burak'ın sert şutunda direk gole izin vermedi. 

Karşılaşmanın 81. dakikasında Didier Drogba, Burak Yılmaz'ın yerine oyuna dahil oldu. 

Karşılaşmanın son dakikalarında Galatasaray, karşılaşmadaki ikinci penaltısını kazandı. 90. dakikada topun başına geçen Drogba, penaltıyı gole çeviremedi. 

KIRMIZ KART 89. DK (DA COSTA): Gelişen Galatasaray atağında ceza alanı içinde topla buluşan Drogba, Da Costa'dan sıyrılmaya çalışırken yerde kaldı ve karar penaltı. Da Costa doğrudan kırmızı kart gördü ve oyun dışında kaldı. 

KIRMIZI KART 90.DK (CICINHO): Drogba, Cicinho'dan sıyrılıp ceza alanına girmek isterken yerde kaldı ve Cicinho, önce ikinci sarı kartı ve ardından kırmızı kartı görerek oyun dışında kaldı. 

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Sivasspor'un 8 kişi tamamladığı karşılaşmayı Galatasaray 2-1 kazandı.

GALATASARAY: 2 - SİVASSPOR: 1

Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Halis Özkahya, Ali Saygın Ögel, Mehmet Metin

Galatasaray: Eray İşcan, Dany, Chedjou, Gökhan Zan, Riera, Eboue, Melo, Selçuk İnan, Aydın Yılmaz (Dk. 72 Emre Çolak), Umut Bulut (Dk. 90+4 Ceyhun Gülselam), Burak Yılmaz (Dk. 82 Drogba)

Sivasspor: Korcan Çelikay, Cicinho, Costa, Ümit Kurt, Eren Aydın (Dk. 62 Utaka), Kadir Bekmezci, Adem Koçak, Burhan Eşer (Dk. 77 Yaouil), Aydın Karabulut, Chahechouhe (Dk. 86 Hakan Arslan), Djebbour

Goller: Dk. 13 Burak Yılmaz, Dk. 36 Selçuk İnan (Penaltıdan) (Galatasaray), Dk. 31 Djebbour (Sivasspor)

Kırmızı kartlar: Dk. 21 Dany (Galatasaray), Dk. 39 Ümit Kurt, Dk. 90 Costa, Dk. 90+2 Cicinho (Sivasspor)
Sarı kartlar: Dk. 54 Burhan Eşer, Dk. 74 Kadir Bekmezci (Sivasspor), Dk. 44 Umut Bulut, Dk. 89 Eray İşcan (Galatasaray)

Cimbom takibi 'Burak'madı
GALERİYE GİT
YORUMLAR 19
  • ankaralı 10 yıl önce Şikayet Et
    farkındamısınız. bu haber Galatasaray ile ilgili, şikebahçeyle alakası yok, bu durumda kuşlara ne yemi düşüyor
    Cevapla
  • veli yazar 10 yıl önce Şikayet Et
    gs iyi gidiyor. bu sezon atamadığı 3 penaltı var.. gs lehine kaç penaltı verilmiş bakmak lazım. Aleyhine verilmesi gereken penaltıların önemi yok. futbolu sinema havasında oynayarak yeni bir ekol geliştiren, kendini yerlere atma rekorları kıran burak, en iyi oyuncu olarak oscar kazanabilir..
    Cevapla
  • osman nurol 10 yıl önce Şikayet Et
    şike ve şaibenin kralı gs. yine şaibeli bir şekilde 3 puan daha aldı...
    Cevapla
  • Ömer Taş Gs 10 yıl önce Şikayet Et
    hala cevap veremediniz fenerliler!. Şu yazdığıma bi cevap verin emek hırsızları şikeciler!! hakemler size çalışınca güzel bi sıkıntı yok ama gs söz konusu olunca hemen ağzınız açılıyor!
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Hakem işi sağlama almış!!!!!..... . ...3 kırmızı 2 penaltı ..EEeee kolay değil Fenerbahçeyi yenemeyen Galatasarayı ancak böyle yukarda tutabilirler...sonrada kalkıp şike den bahsediyorlar!!!!!!! Eee kardeşim bunlarda astarda kalmamış!!! pişkin pişkin hakdan hukukdan bahsediyorlar!!!!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle