Fırtına, Lazio maçı öncesinde seriye bağladı

Spor Toto Süper Lig'de Avni Aker'de Trabzonspor-Torku Konyaspor'u ağırladı. Trabzonspor Perşembe günü oynayacağı Lazio maçı öncesi Konyaspor'u 2-0 yenerek puan kaybetmedi. Trabzon ligde üstü üste 3 . maçını kazandı...

Fırtına, Lazio maçı öncesinde seriye bağladı
Fırtına, Lazio maçı öncesinde seriye bağladı
GİRİŞ 29.09.2013 09:47 GÜNCELLEME 29.09.2013 18:06
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

TRABZONSPOR-KONYASPOR 2-0 (Maç sonucu)

STAT: Avni Aker
HAKEM: Özgür Yankaya
SAAT: 16.00
YAYIN: LiG TV

TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Olcan, Aykut Akgün, Zokora, Yusuf, Adrian, Malouda, Henrique
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Akçay

T. KONYASPOR: Itandje, Ali Turan, Selim, Kokalovic, Ergün, Ali Çamdalı, İshak, Ndouasel, Recep, Erdal, Djalma
TEKNİK DİREKTÖR: Uğur Tütüneker

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Torku Konyaspor arasındaki maçın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sona erdi.

2. dakikada ceza yayı yakınında uygun durumdaki Djalma'nın sert şutunda top üsten auta gitti.

4. dakikada Zokora'nın hatalı pasında topla bulaşup ceza alanına giren N'douassel'in, kaleci Onur Recep Kıvrak ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda Aykut Demir'in de müdahalesiyle etkisiz bir vuruş ile meşin yuvarlağı auta gönderdi.

8. dakikada savunmanın uzaklaştırmak istediği topu ceza alanının hemen içerisinde önünde bulan Recep Aydın'ın şutunda kaleci Onur Recep Kıvrak, yatarak meşin yuvarlağı kontrol etti.

10. dakikada Bosingwa'nın derinlemesine pasında, savunmanın arkasında Henrique'nin kaleci Itandje ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki şutunda, top üsten auta gitti.

17. dakikada soldan ceza alanına giren Malouda'nın pasında, savunmada Ergün Teber son anda Henrique'ye gelmeden topa ayak koyarak mutlak bir tehlikeyi önledi.

39. dakikada Ali Çamdalı'nın soldan ortasında, ceza alanı içinde iyi yükselen N'douassel'in kafa vuruşunda, top yandan auta gitti.

40. dakikada Djalma'nın ceza alanı dışından şutunda kaleci Onur, iki hamlede topu kontrol etti.

41. dakikada Yusuf Erdoğan'ın soldan ortasında, ceza alanı içinde Henrique'nin kafa vuruşunda kaleci Itandje'nin müdahele edemediği top direğin az farkla yanından auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

İKİNCİ YARI BAŞLADI

Trabzonspor'da Janco oyunda ikinci yarıda Aykut Demir'in yerine

47' Trabzonspor'da serbest vuruş kulllanıldı Janco kafayı vurdu top yandan dışarı çıktı

51' Trabzonspor atağı Henriqe'ye atılan uzun pas Konyaspor savunması dikkatli

56' Trabzonspor'un golü. Mustafa Yumlu attı. Adrian ortayı yaptı Mustafa Yumlu ceza alanı içinde kafayı vurdu top ağlarda 1-0 oldu skor

61' Trabzonspor'da Henriqe çizgiye indi orta şut karışı vuruş kaleci direk ve top oyun alalına döndü...

62' Konyaspor'da Djalma'nın yerine Gekas oyuna girdi

68' Trabzonspor'da Soner oyunda çıkan isim Henriqe..

69' Soner oyuna girer girmez ceza alanına gönderilen ara pasında sert vurdu top yandan dışarı çıktı. Bu arada savunmanın da bir müdahelesi Soner sakatlık geçirdi...

71' Trabzonspor farkı 2'eye çıkardı. Malouda'nın golü Malouda ceza alanı dışırndan düzgün vurdu top Mustafa Yumlu'ya da çarptı top ağlarda. Bu ara topun yönünü değiştirdiği gol Mustafa Yumlu'ya yazıldı..

74' Trabzonspor'da oyuna yeni giren Soner sakatlandı yerine Abdülkadir oyunda

80' Konyyaspor'da Kokalovic Olcan'ı engellediği için sarı kart gördü

81' Trabzonspor'da ise Janco sarı kart gördü...

86' Avni Aker'de Trabzonspor 2-0 önde götürüyor maçı...

MAÇA 3 DAKİKA İLAVE

MAÇI TRABZONSPOR 2-0 KAZANDI

Trabzonspor-Torku Konyaspor
GALERİYE GİT
YORUMLAR 10
  • ahmet sarmusak 10 yıl önce Şikayet Et
    Federasyona ve tüm iç hukuk işlerine. o kupa trabzon'sporumuzun'dur.dünyanın hangi hukuk'u geçerli değilde.o kupa gelmiyor.demirören hukuku tabikide.her yerden ceza alınmış onaylanmış şike yapıldığı.bir bilen izah etsin hukuk kuralları içerisinde.aynı durumda tarbzonspor olsaydı ve fenev kupayı isteseydi ne olurdu acaba SAYIN DEMİRÖREN. Şunuda belirtirizki,sabrımızı zorlamasınlar vallahi hiç iyi olmaz...
    Cevapla
  • hakan kara 10 yıl önce Şikayet Et
    oooooooo...... bir...iki...üç...trabzon..trabzon...kadıköye geliyoruz atakannnnn...istanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacaz bordo kanımızla mavi göklere ŞAMPİYON TRABZONSPOR yazacağız...atakan biliyonmu hep böyle ol sen halit efendi hep bizim haberlerin yorumunda bizi inanılmaz motive ediyonuz..
    Cevapla
  • hakan kara 10 yıl önce Şikayet Et
    ohh bee... evet bu haftada takımımız maçını kazandı..ne mutlu trabzonsporluyum diyene..bu arada atakanım nerdesin..maç sonları piyasada görünmez oluyon..h.sonu size gelmeden önce lazio maçımız var orda da seni buralarda görmek üzere lazioyu desteklemek üzere..ondan sonra kadıköye bordo mavi dikmeye :)
    Cevapla
  • Atila KOÇ 10 yıl önce Şikayet Et
    atakan cancan. hala anlamadın demi, bak kardeş biz hiçbir fb taraftarına bişey demiyoruz, hatta diyoruzki takımınıza sahip çıkın, ve bu kara lekeyi o koca takıma bulaştıranları uzaklaştırın takımdan da spordan da, bu lekeyi bulaştıranlardan hesap sorun diyoruz. Haftaya bizi yenseniz nooolur yenilseniz noolur, unutma hepsi bir maç. bu takımlardan biri değerliyse diğerinin varlğındandır. az biraz şikecileri savunmak için saçmalamaktan vazgeçin artık. Ts liyim ama haftaya fener bizi yener, kadro olarak da oyunn olarakda çok fark var. bunda alınacak gocunacak hiçbişey yok, anladın. bizim derdimiz ne fenerle nede taraftarıyla, bizim derdimiz hırsızlarla, ha siz onları savunmaya devam etmek için oraya buraya saldırın saçmalayın, her yorumunuzda ne kadar aciz düştüğünüzün farkındamısınız?
    Cevapla
  • Ali Kemal 10 yıl önce Şikayet Et
    atakan can. iyi sen son paranı ver ölümüne bağlı olduğun takım gelir sofrana ekmek koyar yedirir seni.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle