G.Saray'ı çileden çıkaran hareket!

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında oynanan dev derbide, Fenerbahçe'yi Galatasaray karşısında 2-1 öne geçiren golde Webo'nun Eboue'ye faul yaptığı tartışmaları yaşandı.

G.Saray'ı çileden çıkaran hareket!
G.Saray'ı çileden çıkaran hareket!
GİRİŞ 12.05.2013 21:19 GÜNCELLEME 13.05.2013 11:57
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe  - Galatasaray derbisinde 1-0 geriye düşen Fenerbahçe,  rakibi karşısında  2-1 öne geçmeyi başardı. Webo'nun 36. dakikada attığı gol ev sahibi  takımı öne geçirirken, Galatasaraylı futbolcular golden sonra hakeme  pozisyonda, Eboue'ye faul olduğu gerekçesiyle yoğun bir şekilde itiraz  ettiler.

 

 

YORUMLAR 22
  • osman nurol 10 yıl önce Şikayet Et
    her pozisyonda. kendilerini yerden yere atıyorlar,drogbada çabuk uyum sağlamış bunlara,bir pozisyonda yerde öyle bir kıvranmaya başladı ki üstünden bufalo sürüsü geçti sandım,bu pozisyonda faul falan değil,eboue nin kendini şey çuvalı gibi yere atışı.
    Cevapla
  • Samil Bayram 10 yıl önce Şikayet Et
    Polyannacılar çok var.. Mutlu olmak için gerçekleri görmezden gelirler.Hakem yardımları olmadan GS yi yenemezsiniz.Ayrıca alkış meselesine gelincede, GS yi dolaylı olarak taraftarlar alkışlamış oldu.
    Cevapla
  • erkan söyler 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu kandırmaca Bilica hareketi. hakem yemedi.. Bilica bu hareketi hep yapıyor, topun önüne geçip töközleme itilme numarası . vede faulleri alıyor. Reflex olarak daha elini sırtına koyar koymaz kendini attı. Bir itmi söz konusu degil..
    Cevapla
  • gercek Turk 10 yıl önce Şikayet Et
    Gs dün sabah kadar oynasa kazanamazdı.. Başlıkta da belirtiğim gibi top oynamadan maç kaznılmaz. provakatif sabri ile hiç kazınılmaz..... Önce top oynayacaksın. bu arada drogbadan korkan anadolu takımlarıda yaşlı Drogbanın, Kobra Yılanı Webodan ne kadar aşağı olduğunu gördü. Anadolu takımlarıda artık 6sden korkmayacak. 6s nin işi zor. ligi seneye 7. bitirebilir.
    Cevapla
  • hakanasil 10 yıl önce Şikayet Et
    iğrendim fnerden. Bu takımı desteklediğime inanamadım. Yahu faul oyunun doğasında var. Adam faul yapar çker giderse kızarsın. ama döner elini uzatırsa bu centilmenliktir. Volkan ve emre denen çirkef adamların ısrarla istemesine rağmen yerde yatanla arasına girerek özür diemesini engelliyordu. Fair playa aykırı bu durumları kesinlikle Cüneyt Çakır çezalandırmalıydı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle