Alper Potuk Galatasaray'da iddiası!

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Alper Potuk'un Galatasaray'a transferi hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu.

Alper Potuk Galatasaray'da iddiası!
Alper Potuk Galatasaray'da iddiası!
GİRİŞ 29.04.2013 22:35 GÜNCELLEME 30.04.2013 09:38
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Lig TV'de yayınlanan Pazartesi Gecesi Futbolu programına konuk olan Halil Ünal, Alper transferi konusunda Galatasaray ile anlaştıklarını açıkladı.

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, transferin gözde ismi Alper Potuk'u Galatasaray'a vermeye yakın olduklarını ifade ederek ''Alper Galatasaray'a yakın diyebiliriz. Çok mesafe katettik, görüşmelerimiz olumlu gidiyor. Yarın Alper Potuk ile görüşeceğim. Ama daha hayırlı olsun demedik'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR 11
  • selçuk 10 yıl önce Şikayet Et
    alper ptuk. Alper Türkiyenin en iyi orta sahası olur melo giderse Gs de iş yapar bence alınmalı Fb lilere bakıyorumda mesleklerini ele almışlar yine hadi başka yerde oynayın ağlamayın bu senede ŞAMPİYONUZ ::)
    Cevapla
  • cesur malatyalı 10 yıl önce Şikayet Et
    bir fenerli olarak. fener şampiyon olmadıkça kimin olduğu pek önemli değil ha sivas ha mersin hada trabzon farketmez lig 17 + 1 oynanıyor tüm takımlar tek kulüp fenerbahçe tek kulüp onun için fener aşkı başkadır.. şike konusunda denizli maçını hatırlatırım hatta adnan polatın bulamadığı bütçedeki açığın faturası tamda denizli maçından iki gün önce neyse karın ağrısı gsda bitmez. şampiyon olurlarsa tebrik etmek gerekirmi gerekir rengini sevmesekte ambleminde ayyıldız var onun için kutlarım. ama kalpleri nedir beni bağlamaz o onların çirkinliği onlarla yaşasın. artık şu çirkin ithamlarınızı bitirin adam gibi sadece sahada konuşalım yeneni tebrik edelim ama nerede o kibarlık sizde..
    Cevapla
  • Elcibey 10 yıl önce Şikayet Et
    GS bir kultur yuvasi !!. Sike olmadigi muddetce GS asrin asirlarin pes pese sampiyonu. demedi deme ibrahim.
    Cevapla
  • Mütebessim 10 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcu pazarlama teknikleri. Alper Potuk'un gitmediği takım kalmadı Türkiye'de. Bilmeyen de Messi falan sanır!.. Pazarlama taktikleri bunlar. Bu açıklama ile Fener'e olta atıyor ki pazarlık kızışsın!! Daha dün Trabzon da işin içinde, diye haber vardı :)
    Cevapla
  • selçuk 10 yıl önce Şikayet Et
    Şikeci olan belli Fenevbahçe :)). Şikeden soruşturmaya giren Avrupaya gönderilmeyen kimdi acaba virdis moment ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle