Akhisar'da Trabzon galibiyeti sevinci

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'u 1-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor'da galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Akhisar'da Trabzon galibiyeti sevinci
Akhisar'da Trabzon galibiyeti sevinci
GİRİŞ 08.04.2013 16:17 GÜNCELLEME 08.04.2013 16:17

Bu sezon dört büyüklere karşı ilk kez puan alan Ege temsilcisi, Trabzonspor galibiyetiyle ligde kalma ümidini devam ettirdi.

Puanını 29'a çıkaran Akhisar Belediyespor, 28. haftayı averajla 17. sırada tamamladı. Bu galibiyetle Sanica Boru Elazığspor'la puan farkını 3'e, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la 4'e, Trabzonspor ve Kardemir Karabükspor'la 5'e indirdi. Ege temsilcisi, kalan altı haftada Kasımpaşa (D), Beşiktaş, Bursaspor (D), Medical Park Antalyaspor (D), Mersin İdmanyurdu ve Orduspor (D) ile karşılaşacak. Ligde iç sahada oynadığı 15 maçta topladığı 14 puanla evinde en başarısız ekip olan Akhisar Belediyespor, 26. haftada Sivasspor'u 2-1 yendikten sonra bu hafta da Trabzonspor'u yenmeyi başardı.

Geçen sezon Samsunspor formasıyla Süper Lig'de sekiz gol atan Yunan golcü Gkekas, Trabzonspor maçındaki golüyle bu sezon yedinci golüne ulaştı. Süper Lig kariyerinde 20 maçta 15 gol atan Gkekas, bu sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor (2), Kayserispor, Kardemir Karabükspor, Gaziantepspor, Sivasspor ve Trabzonspor müsabakalarında gol sevinci yaşadı. Akhisar'da dün sarı kart gören Bilal Kısa ve Uğur Demirok ise gelecek hafta Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek.

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Trabzonspor galibiyetinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Yeni bir başlangıç yaptıklarını dile getiren Eryüksel, ligde kalma umutlarını tazelediklerini kaydetti. Ligde kalan altı haftada çok şeyin değişebileceğini aktaran Eryüksel, "Ligin 10. sırasında yer alan takımla aramızda 7 puan fark var. Bu puan farkları, her türlü olaylara gebedir. 28 hafta geride kaldı, son altı haftada ligde kalma adına birçok savaşa çıkacağız. Kasımpaşa maçıyla çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Seyircisiz oynanacak bu maç için çocuk ve hanımlarımızı İstanbul'a taşıyacağız." diye konuştu.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL