Lig'de düşme hattı cayır cayır yanıyor

Spor Toto Süper Lig'de kıran kırana ligde kalma mücadelesi veriliyor. Mersin İdmanyurdu, 21 puanla ligin dibine demir attı. Akhisar Belediyespor ile Orduspor ise ligde kalmak için çırpınıyor.

Lig'de düşme hattı cayır cayır yanıyor
Lig'de düşme hattı cayır cayır yanıyor
GİRİŞ 08.04.2013 15:37 GÜNCELLEME 08.04.2013 15:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de bitime 6 hafta kala şampiyonluk mücadelesinin yanı sıra kıran kırana ligde kalma savaşı yaşanıyor.

Galatasaray'a 3-1 yenilen ve 21 puanda kalan Mersin İdman Yurdu, ligin son sırasına demir atmış durumda. Mersin'i 29'ar puanlı 17. Akhisar Belediyespor ile 16. Orduspor izliyor.

Cadı kazanı!

Akhisar Belediyespor, son 4 haftada 2 galibiyet ve bir beraberlik elde ederek 7 puan topladı ve ligin dibine attığı demiri kaldırdı. Son dört, 90 dakikadan da puan çıkaramayan Orduspor ligde kalma çizgisini aşamıyor.

Sanica Boru Elazığspor'da ise Yılmaz Vural aşısı etkisini gösterdi. Doğu temsilcisi, son 6 hafta baz alındığında elde ettiği 11 puanla ateş hattının hemen üstünde kendine yer buldu.

Sivasspor 35, Trabzonspor ve Kardemir Karabükspor 34'er İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise 33 puanla ligde kalma savaşını sürdürüyor.

(ntvspor)

YORUMLAR 2
  • osman nurol 11 yıl önce Şikayet Et
    vah kardeşim vaaahhh. zaten ts diz çökmedi,direkman sürünme moduna girdi,seneye ptt 1.ligde şampiyon olmanız dileklerimle...
    Cevapla
  • KARADENİZ FIRTINASI 11 yıl önce Şikayet Et
    TRABZONSPOR DİZ ÇÖKMEYECEK. ey Türkiye Fenerbaçe Federasyonu ne yaparsan yap. trabzonspor anasının ak sütü gibi helal 2010-2011 sezonu şampiyonluğunu istemeye devam edecek.yevmül kıyamette bile.
    Cevapla