Aydınlar'dan itiraf: Fenerbahçe'yi korudum!

Eski Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, şike sürecinde yaşananlarla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Aydınlar'dan itiraf: Fenerbahçe'yi korudum!
Aydınlar'dan itiraf: Fenerbahçe'yi korudum!
GİRİŞ 26.03.2013 09:43 GÜNCELLEME 26.03.2013 09:44
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Futbol Federasyonu eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Beyaz TV'ye yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Kulübü hakkında konuştu.

Aydınlar, ''Hiçbir düşüncemde değişiklik yok. Eğer yaptığım tek bir yanlış varsa oda Fenerbahçe'yi korudum, Fenerbahçe'yi koruduğum için kendimi feda ettim. Fenerbahçe'deki geleceklerinde beni tehlike ve tehdit olarak görenler; taraftara, kongre üyelerine karşı bunu bir fırsat bilerek beni kötü göstermek, karalamak gibi bir yol seçtiler. Ama güneş balçıkla sıvanmaz. Herkes her şeyi biliyor. Fenerbahçe'yi yönetenler heralde kendi mevkileri açısından beni tehdit olarak görüyor'' dedi.

Aydınlar, Fenerbahçe Kulübü ile arasındaki 45 milyon Avro'luk tazminat davası polemiği hakkında ise ''Evet birisinin 45 milyon Avro ödemesi lazım.. Kimin ödemesi gerektiği çok belli aslında ama ben bu topa girersem yeniden bu kavgalar alevlenirse hoş olmaz. Birileri bu parayı ödemek zorunda kalır'' yorumunu yaptı.

Sarı-Lacivertli kulübe başkan olmak isteyip istemediğiyle ilgili bir soruya Aydınlar, ''Şu anda Fenerbahçe'nin bir başkanı var. Ortada bir kongre ortamı yok. Kongre ortamı olursa o zaman bakarız. Bana talep olursa başkanlık durumunu değerlendiririz'' cevabını verdi.

YORUMLAR 22
  • yaşar ak 11 yıl önce Şikayet Et
    Daha söze gerek yok. ÇÜNKÜ futbolumuz bu.FEner in muhasebecisi olduğunu biliyorduk.. koruduğunu şimdi söylüyor.Allahım fenerli olmak nasıl bir şey.Hani derlerya şey şeyi ısırmaz diye yorumlamayın.yapraklar yeşil.çiçek var.dünyada türk futbolundan en uzak neresi var acaba.
    Cevapla
  • hayatı61tarafa 11 yıl önce Şikayet Et
    neydi o hayvanın adı..... hani gözlerinden "dümenden yaş" akıyoduya hani sinsice avına yaklaşıp bir anda avını parçalıyoduya neyse siz anlamışsınızdır onu buda onun insan görünümlü olanı işte....
    Cevapla
  • yalnızkurt42 11 yıl önce Şikayet Et
    metin akarsu. haluk ulusoy üzerinden gs ye dil uzatmışsın. dikkatini çekerim o takım o dönemde avrupada şampiyon oldu. türkiye de şike yaparsın ama avrupada sıkar. avrupada şike saçma sapan yorumlar yapıptda milleti kendinize güldürmeyin.
    Cevapla
  • yalnızkurt42 11 yıl önce Şikayet Et
    halit bin velit. aydınların gönderdiği raporlar sayesinde fb ceza almadı. siz nereyi okuyup yorum yapıyorsunuz anlamış değilim. şike sahaya yansımadı yöneticiler ve futbolcular arasında her şey oldu sahaya yansıtılmadı safsatasıyla uefa uyutuldu. tabi başkanınız aydınların bu raporuyla teşebbüs ettiği için aydınlara cephe oldu. okuyun la okuyun..
    Cevapla
  • sebahattin cebi 11 yıl önce Şikayet Et
    dınsızın hakkından ımansız gelır. cok sukur uefa geregını yapıyo bunlara basını kaldırsa tokatı basıyo trabzon kumeye dusmez ama sız ıkı yıl daha avrupada yoksunuz bence gel sanada kombıne verelımde avrupa macları ayrıcalıgını bızımle yasa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle