Başbakan, şampiyonları kabul etti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Londra Olimpiyatları'nda madalya kazanan milli sporcularımızı kabul etti. Erdoğan tek tek görüştüğü sporculara birde telefon hediye etti.

Başbakan, şampiyonları kabul etti
Başbakan, şampiyonları kabul etti
GİRİŞ 15.08.2012 18:04 GÜNCELLEME 16.08.2012 09:31
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Erdoğan, Başbakanlık Resmi Konutu'nda, basına kapalı gerçekleşen kabulde, Servet Tazegül, Aslı Çakır Alptekin, Gamze Bulut, Nur Tatar ve Rıza Kayaalp ile yaklaşık 50 dakika görüştü.

Kabulde, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile federasyonların yetkilileri de hazır bulundu.

Başbakan Erdoğan'ın milli sporculara cep telefonu hediye ettiği, altın takdimlerinin ileri bir tarihte yapılacağı bildirildi.

Başbakan, şampiyonları kabul etti
GALERİYE GİT
YORUMLAR 6
  • Tuğrul İskender 11 yıl önce Şikayet Et
    bu başarı mı sizce?. nüfusunun yüzde 65 inin 30 yaşın altında olduğu türkiye için bu başarı mı? imkansızlıklar içindeki afrikalı veya baskı altındaki çinli sporculardan neyiniz eksik?
    Cevapla
  • hikmet 11 yıl önce Şikayet Et
    allah aşkına!!!. spor bakanının orada ne işi var. başarı diye boz veriyorsa utansın azıcık.75 milyonluk ükleden bumu başarı !!!!!
    Cevapla
  • ramazan sarışınboğa 11 yıl önce Şikayet Et
    soldakinin ne işi var?. bu resimde biri fazla; kim ? tahmin edin bakalım. geri kalan119 kişinin yanına daha iyi yakışırdı.
    Cevapla
  • nef arkeder 11 yıl önce Şikayet Et
    o !. telefonları alın ........
    Cevapla
  • gecesefi 11 yıl önce Şikayet Et
    hani yorum. yayınlamayacaksanız neden yorum kutusu açtınız...yorumumda küfür yok hakaret yok sadece istifa talebi var..iyi okuyun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle