Selçuk Aydın ünvan maçını kaybetti

Boksör Selçuk Aydın, Meksika asıllı ABD'li rakibi Robert Guerrero ile çıktığı ünvan maçından mağlup ayrıldı

Selçuk Aydın ünvan maçını kaybetti
Selçuk Aydın ünvan maçını kaybetti
GİRİŞ 29.07.2012 10:47 GÜNCELLEME 29.07.2012 10:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Selçuk Aydın ve Meksika asıllı Robert Guerrero arasında tarihi WBC Welterweight Dünya Şampiyonluk boks maçı 12 raundun sonunda Guerrero'nun oldu.

Selçuk Aydın ve Robert Guerrero arasındaki kapışma aslında ringe çıkmadan saatler önce başladı.
Dünyanın  en önemli promotörleri arasında yer alan, Muhammed Ali ve Mike Tyson  gibi dev isimlerin menajerliğini yapmış DON KING de tartıdaydı ve Türk  bayraklarını elinden hiç düşürmedi. Çıkan kavga sırasında King de  oradaydı ve Selçuk Aydın tarafında yer alıyordu.

KAVGA TARTININ SONUNDA ÇIKTI

 Selçuk  Aydın ve rakibi Robert Guerrero son tartıda bir kez daha yüz yüze  geldi. Ama bu kez söz tarışmaları yerini kavgaya bıraktı ve olanlar  oldu. Taraflar güçlükle sakinleştirilirken Selçuk için Trabzon'dan gelen  yakınları da kavgaya karıştı. Sonunda tartıya çıkıldı ve ünlü anonsör  Jimmy Lennon'ın anonsları ile tartı bitirildi.

 HAKEM KRİZİ!

 Dev maçtan önce bir de hakem krizi yaşandı. Selçuk Aydın'ın rakibi Robert Guerrero California'lı ve maça atanan 3 hakem California'lıydı. Ancak Selçuk Aydın ve organizatör Ahmet Öner bu durumda maça çıkmayacakları tehdidinde bulununca hakemler değiştirildi.

TWITTER'DA TRENDING TOPIC

 Dev maç, başlamadan saatler önce sosyal medyanın da gündemine oturdu. "Balyoz Gibi Vur Selçuk" başlığı, Twitter'da kısa bir sürede "trending topic" oldu.

 

YORUMLAR 1
  • Mehmet Çik 11 yıl önce Şikayet Et
    selçuk kazanmalıydı. daha iyiydi.. selçuk adam gibi oynadı. hiç kaçmadı. yumrukları da rakibini fena dağıttı. nerdeyse nakavt olacaktı meksikalı. puanla kaybetti. hiç kafası eğilmedi selçuğun yorulmadı da, buldu mu fırsatına indirdi balyoz gibi sendeledi meksikalı ama nasip değilmiş.
    Cevapla