Stancu'nun Ordu'daki en büyük hedefi

Orduspor'un Galatasaray'dan transfer ettiği Bogdan Stancu açıklamalarda bulundu. Rumen oyuncu, "Hedefim bu yıl UEFA kupasını kaldırmak" dedi.

Stancu'nun Ordu'daki en büyük hedefi
Stancu'nun Ordu'daki en büyük hedefi
GİRİŞ 21.07.2012 14:33 GÜNCELLEME 21.07.2012 14:33

Avusturya kampının çok iyi geçtiğini söyleyen Bogdan Stancu, Galatasaray'dan Orduspor'a geldiği için çok doğru bir tercih yaptığını, Teknik Direktör Hector Cuper'in kendisine verdiği şansı çok iyi değerlendirerek, hedefinin UEFA kupasını kaldırmak olduğunu belirtti.


Rusya'daki kulüplerden ve Türkiye'deki bazı takımlardan teklifler gelmesine rağmen Orduspor'u tercih ettiğini söyleyen Stancu, "Başkan Nedim Türkmen ile görüşmemde Cuper'in beni çok istediğini söyledi. Başkanımızın UEFA hedefini zaten biliyordum. Böyle bir ekiple çalışmak beni heyecanlandırıyor. Ordu'da mutluyum. Bana değer verildiğini bilmek beni mutlu ediyor. Teknik Direktör Hector Cuper'in takıma beni istemesi karşısında en iyi şekilde oynayarak güvenine layık olmak istiyorum."dedi.


Galatasaray'da Fazla forma şansı bulamadığını belirten Stancu, "Galatasaray'ın en kötü senesiydi gittiğim dönem. Takım çok kötüydü. Ama Orduspor'a ilk olarak kiralık geldikten sonra bana güvendiler ve karşılığını sahada vermek için çalıştım. Orduspor'da Kendimi çok motive hissediyorum. İyi işler çıkartacağıma eminim."


HEDEF UEFA KUPASI KALDIRMAK
Bu yılki takımın hedefinin ve kendi hedefinin UEFA'ya gitmek olduğunu ifade eden Stancu, "Orduspor çok iyi transferler yaptı. Çok güçlü bir takımız. UEFA kupasına katılmak için çok çalışmamız gerekiyor. Hedefim bu yıl UEFA kupasını kaldırmak. Bunu takım olarak başaracağımıza inanıyorum."diye konuştu.

(sporx)