Trabzonspor, Yattara'yı yerden yere vurdu

Trabzonspor Kulübü'nden eski futbolcu İbrahima Yattara ile ilgili açıklama yaptı.

Trabzonspor, Yattara'yı yerden yere vurdu
Trabzonspor, Yattara'yı yerden yere vurdu
GİRİŞ 19.07.2012 16:59 GÜNCELLEME 19.07.2012 16:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Kulübü'nden eski futbolcu İbrahima Yattara ile ilgili yapılan açıklamada, ''Geçmişini bu şekilde unutup, her zaman kazandığı kapıya fütursuzca laf söyleyebilen bu zihniyetin neden Trabzonspor'dan uzaklaştığı da herhalde bugün çok daha iyi anlaşılmaktadır'' denildi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yayımlanan açıklamada, Yattara'nın medya aracılığıyla kulüp başkanı Sadri Şener, asbaşkan Nevzat Şakar ve teknik direktör Şenol Güneş'e yönelik ''gerçek dışı beyanlar ve haddini aşan'' eleştirilerde bulunduğu belirtildi.

Açıklamalarıyla Yattara'nın gerçek kimliğini gösterdiği ifade edilerek, ''Trabzonspor'u tanıyanlar çok iyi bilmektedir ki Yattara, Belçika'dan transfer olduktan sonra gerek maddi gerekse de manevi anlamda büyük bir değer kazanmış ve bu tamamen kulübümüzün kendisine sunmuş olduğu olanaklarla olmuştur. Geçmişini bu şekilde unutup, her zaman kazandığı kapıya fütursuzca laf söyleyebilen bu zihniyetin neden Trabzonspor'dan uzaklaştığı da herhalde bugün çok daha iyi anlaşılmaktadır'' denildi.

Yattara'nın etrafa saldırmak yerine son dönemde kazandığı rakamları ne kadar hak edip etmediğinin kendisine sorulması gerektiği vurgulanan açıklama, şöyle devam etti:

''Türkiye'yi dünya üçüncüsü yapan ve gerek sporculuk gerekse de teknik adamlık kariyeri boyunca sayısız kupa kazanan teknik direktörümüz Şenol Güneş'e futbol anlamında söz söyleme cesareti göstermesi de Yattara'nın nasıl bir ruh hali içerisinde olduğunu göstermektedir. Son olarak ayrıldığı kulüp ve ülkeyle ilgili de benzer değerlendirmelerde bulunması Yattara'nın öz eleştiri kavramına lügatinde yer vermediğinin en çarpıcı ispatıdır.

Çok açık görülmektedir ki kendi deyimiyle bu ülkede de mevkisinde üçüncü oyuncu konumuna düşen Yattara'nın artık başkalarına suç bulacağına biraz da kendisini sorgulamasının zamanı gelmiş, hatta geçmektedir. Dileriz ki Yattara, aynı tutarsız yaklaşımını yeni sözleşme imzaladığı kulübüne karşı göstermez ve ağzından çok futboluyla konuşma yolunu tercih eder.''

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Aslantepeli 11 yıl önce Şikayet Et
    barbara carrera =). gozlukler nerde yattara ?! trabzon yonetimi ayri bir alem, baska konu.
    Cevapla
  • osman nurol 11 yıl önce Şikayet Et
    trabzonspor yönetimine yakışan bir açıklama (!). özellikle açıklamanın son paragrafı çok komik olmuş,sağa sola suç bulan yattaranın kendisini sorgulaması gerekiyormuş muhahhaaa,siz önce kendinizi sorgulayın,sizden giden topçular için cırt pırt burak karektersiz,yattara karaktersiz,fatih tekke,gökdeniz,selçuk inan hepsi karektersiz,bence siz bir kendinizi sorgulayın,hayatımda şu yönetim kadar ağlak bir yönetim görmedim,ha chp haa trabzonspor.
    Cevapla
  • ahmet enes 11 yıl önce Şikayet Et
    al birini vur ötekine. atıp tutuğunuz oyuncu yıllardır sizde ve ağlaya ağlaya önderdiniz.madem bu kadar karakter problemi vardı konuşmasını mı beklediniz.sizden her ayrılanda demediğini bırakmıyor.siz çokmu düzgünsünüz? burak bile yaranamadı size :)) gs ile de kanka kalamadıız.etrafa atıp tutmayın.bunlar sizin içinizde barındırdığınız kişiler.yarın sadri şener içinde yazıp tutacaksınız.bende fenerli olarak size hak vereceğim. :))))))))))
    Cevapla