Fenerbahçe hazırlık maçında berabere kaldı

Yeni sezon hazırlık çalışmalarının ikinci etabını Avusturya'da sürdüren Fenerbahçe, ilk hazırlık maçında Macaristan'ın MTK Budapeşte takımıyla 1-1 berabere kaldı.

Fenerbahçe hazırlık maçında berabere kaldı
Fenerbahçe hazırlık maçında berabere kaldı
GİRİŞ 18.07.2012 23:56 GÜNCELLEME 18.07.2012 23:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Karşılaşmanın ilk yarısında istediği oyunu bir türlü yakalayamayan Fenerbahçe, savunmada da etkili olamadı. Daha konsantre olmuş bir takım görüntüsü çizen Macaristan ekibi, 24. dakikada Kanta'nın sert şutuyla 1-0 öne geçti.

İlk yarının son dakikalarına kadar gol arayışları sonuç vermeyen sarı-lacivertli ekip, 45. dakikada Alex ile eşitliği sağladı. Kaptan Alex, kullandığı serbest vuruşu gole çevirdi ve farkı kapattı: 1-1

İlk yarı bu skorla sona ererken, 2. yarıda her iki takım da galibiyeti getirecek golü bulamadı ve maç 1-1 berabere bitti.

2 bin gurbetçi izledi

Karşılaşmanın biletleri 15 avro olmasına rağmen Avusturya'nın değişik bölgelerinden ve Avrupa ülkelerinden gelen 2 bin kadar gurbetçi taraftar, Fenerbahçe'yi 90 dakika boyunca marşlar ve şarkılarla destekledi.

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan yeni transfer Dirk Kuyt, üç antrenmanın ardından ilk hazırlık maçında sadece 45 dakika görev aldığını belirterek, ''Maçta hem olumlu hem de olumsuz taraflarım oldu. Zaman içinde olumsuzluklarımı giderip takıma uyum sağlayacağım'' dedi.

Maçta 11 numaralı formayı giymesinin kendisi için özel bir anlamı olduğunu dile getiren Kuyt, oğlunun ayın 11'nde doğduğunu bu nedenle 11 numaralı formayı seçtiğini kaydetti.

Fenerbahçe, yarın TSİ 11.00'de kamp bölgesindeki futbol sahasında antrenman yapacak.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • ahmet enes 11 yıl önce Şikayet Et
    fb-gs maçlarında sizleri sarhoş ediyoruz.. afrodizyak etkisinden fenere bağlısınız.bize de senelerce 5 atsalar,sonra abartıp 6.vitese çıkarsalar 2-0 dan 3-2 ,3-0 dan 4-3 alıp gençliğimizi harcatsalar bizde sarhoş olurduk.nefret sevgiye dönüşmüş sizlerde. :)))
    Cevapla
  • Abdullah Koramaz 11 yıl önce Şikayet Et
    bu is ya olacak . bu is ya olacak yada galatasarayin egemenligi seneyede surer . yur be kanaryam kim tutar seni !!!
    Cevapla
  • Aslantepeli 11 yıl önce Şikayet Et
    bir futbolsever olarak fenerden nefret etmiyorum. ancak bir galatasarayli olarak bunlarla "kafa yapamaya" bayiliyorum. "ezeli rekabet" iste =)
    Cevapla