İbra'nın menajerinden transfer açıklaması

Milan'ın dünyaca ünlü yıldız golcüsü Zlatan Ibrahimovic'in menajeri Mino Raiola, İbra'nın PSG'ye transferinin birkaç günde bitebileceğini söyledi.

İbra'nın menajerinden transfer açıklaması
İbra'nın menajerinden transfer açıklaması
GİRİŞ 15.07.2012 14:36 GÜNCELLEME 15.07.2012 14:36

Paris Saint Germain'in ısrarla kadrosuna katmak istediği AC Milan'ın yıldız ismi Zlatan Ibrahimovic'in menajeri Mino Raiola, İsveçli futbolcunun transferi hakkında konuştu.

Brezilyalı futbolcu Thiago Silva'nın PSG'ye imza atmasının ardından gözler Zlatan Ibrahimovic'e çevrildi. İsveçli yıldızın menajeri Mino Raiola, transferin birkaç günde tamamlanabileceğini söyledi.

Fransız L'Equipe gazetesine konuşan Raiola, "Eğer Ibrahimovic ayrılırsa İtalya Ligi'nde yıldız oyuncu kalmamış olacak. Serie A zayıflayacak, Fransa Ligi daha ilgi çekici olacak" dedi.

Futbolcusuna övgüler yağdıran Raiola, "Bence Zlatan dünyanın en iyi futbolcusu, onda sürekli kazanmak isteyen bir oyuncu kimliği var. Tek başına tüm tribünleri ayağa kaldırabilecek bir futbolcu. Güçlü ve teknik bir oyuncu, Fransız seyirciler onu izlerken büyük keyif alacaklar" ifadelerini kullandı.

Raiola, İsveçli yıldızın Fransa'da oynamaya sıcak bakmadığı yönünde çıkan haberlere ise şu şekilde cevap verdi; "Fransa'ya gelmekte tereddüt mü yaşıyor? Eğer Zlatan'ın böyle bir tereddütü olsa ben 3 gündür Leonardo ile görüşmek için Fransa'da bulunmazdım"

Öte yandan günlerdir süren görüşmelere rağmen Paris Saint Germain ve Ibrahimovic cephesinin kontrat şartları konusunda henüz anlaşamadığı kaydediliyor. Ancak La Gazzetta dello Sport'ta yer alan haberde Ibrahimovic'in yıllık 14.5 milyon euro karşılığında Fransız kulübüne imza atmasının beklendiği iddia edildi.

KAYNAK: SPORX