Mersin İY formasına boya reklamı aldı

Spor Toto Süper Lig'in Çukurova temsilcisi Mersin İdmanyurdu, bir boya firmasından formasına reklam aldı.

Mersin İY formasına boya reklamı aldı
Mersin İY formasına boya reklamı aldı
GİRİŞ 14.07.2012 16:33 GÜNCELLEME 14.07.2012 16:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Tevfik Sırrı Gür Stadı'ndaki basın odasında düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, yaptıkları görüşmeler neticesinde 2012-2013 sezonu için forma reklamlarını Riga Boya'ya verdiklerini söyledi.

3.5 yıldır kulüp başkanlığı yaptığını hatırlatan Kahramanlı, ''Bugüne kadar özellikle Mersin'de yatırım yapan, bu kentten para kazanan firmaların hiç birinin 'Mersin sporuna reklam verelim, destek olalım' diye bir çabası olmadı. Bugüne kadar hiç birinden destek almadık. Bugün, Adana'da yatırım yapan ve kentine sahip çıkan firma, Mersin'e gelmiş, Mersin sporuna sahip çıkıyor ve destek oluyor. 'Mersin'e bir katkım olsun' diyen firma yetkililerine çok teşekkür ederim'' dedi.

Mersin İdmanyurdu'nun 29 yıl aradan sonra Süper Lig'e yükseldiğini anımsatan Kahramanlı, kulübün göstermiş olduğu başarının Mersin ve Çukurova için çok önemli olduğunu dile getirerek, kendilerine verilen destekten dolayı çok mutlu olduklarını kaydetti.

Şirket yetkililerini Mersin iş dünyasına örnek gösteren Kahramanlı, ''Mersin'deki tüm firmalarımıza sesleniyorum; Bugüne kadar kimsenin kapısını çalmadık ve kimseden bir şey istemedik. Fakat artık biz de istiyoruz ki, herkes Riga firması gibi gelsin, Mersin'in sporuna sahip çıksın. Herkesin Mersin İdmanyurdu'na destek vermesini bekliyoruz'' diye konuştu.

Riga Boya Onursal Başkanı Mahmut Tuncel de, Çukurova'nın Adanaspor, Adana Demirspor ve Mersin İdmanyurdu gibi çok güçlü takımlara sahip olduğunu belirterek, bu takımlara Çukurovalı işadamlarının sahip çıkmasını istedi.

Çukurovalı işadamlarının takımlarına sahip çıkmamasından rahatsızlık duyduğunu dile getiren Tuncel, şunları kaydetti:

''Geçen hafta Adanaspor'un formasını, bu sabah Adana Demirspor'un formasını aldık. Şimdi ise Mersin İdmanyurdu'nun formasını alıyoruz. 3 takımın sponsorluğunu üstlendik. Diğer işadamlarımızdan da rica ediyorum, lütfen Çukurova'ya sahip çıksınlar. Mersinliler takımına sahip çıkmalı. Çünkü takıma sahip çıkarak, kentinize sahip çıkıyorsunuz.''

İstanbul firmalarının daha fazla ödeme yapmak istemesine rağmen Ali Kahramanlı'nın Çukurova firmasını tercih ettiğini belirten Tuncel, bu nedenle kulüp yöneticilerine teşekkür etti.

Taraflar, konuşmaların ardından 1 sezon için, 500 bin TL'lik reklamı kapsayan sözleşmeyi imzaladılar.

-Transferde sürpriz isimler olabilir-

Kulüp Başkanı Kahramanlı, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarını ilgili komitenin hassasiyetle sürdürdüğünü belirterek, ''Yeni transferlerimiz olacak. Daha da güzel transferler yapacağız. Her gittiğimiz yerde transfer olup olmadığını soruyorlar. İnşallah bir kaç gün içerisinde takıma daha güzel işler üretebilecek isimleri de kadromuza katacağız. Sürpriz isimler de olabilir'' dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • abdurrahman sAMYÜREK 11 yıl önce Şikayet Et
    teşekkürler. ben kadirlispor asbaşkanıyım...bal liginde mücadele ediyoruz...sayın riga boya yetkililerine teşekkür ediyoruz...kadirlisporumuza da destek verdiler...
    Cevapla