Eyüpspor'dan Ersen Martin açıklaması

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Eyüpspor'un Teknik Direktörü Murat Şahin, takıma yeni katılan Levent Kartop ve Ersen Martin'in deneyimleriyle kendilerine büyük katkı yapacağını söyledi.

Eyüpspor'dan Ersen Martin açıklaması
Eyüpspor'dan Ersen Martin açıklaması
GİRİŞ 14.07.2012 11:03 GÜNCELLEME 14.07.2012 11:03

Eflatun-sarılı takımın teknik direktörü Şahin, yıllarca Süper Lig tecrübesi bulunan her iki oyuncunun da deneyimlerini takımdaki genç oyunculara aktaracağını vurgulayarak, ''Yeni yapılanmada her iki futbolcumuzdan da istifade edeceğiz. Süper Lig'de edindikleri tecrübelerini genç oyuncularımıza aktarmalarını çok istiyorum. İkisi de bu takımın en önemli mihenk taşı olacak. Her ikisinin tecrübesi bu ligin çok üstünde. Öncelikle beni kırmayıp transfer teklifimize 'evet' diyen iki kardeşime teşekkür ediyorum'' dedi.

Yeni sezon için hem tecrübeli, hem de yaş ortalaması genç bir takım oluşturmayı hedeflediklerini anlatan Murat Şahin, şunları kaydetti:

''Ersen ile Levent'in hem tekniğinden hem de zekasından faydalanacağız. Yaratıcı yetenekler olan Levent ve Ersen'i transfer ederek 2. Lig'de yılın transferlerini yapmış bulunuyoruz. Yolumuza genç futbolcularla devam ederken takıma ağabeylik yapabilecek ve Süper Lig tecrübesi olan iki önemli ismi takıma kattık. Ersen Martin gibi kaliteli bir futbolcuya Eyüpspor formasını giydirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Ersen'in hırsı ve azmi bu takıma çok fayda sağlayacak. Eminim ki takımdaki genç futbolcuların Ersen ve Levent'ten öğreneceği çok şey var. Ersen ve Levent, Eyüpspor'a imza atarak, her şeyin para olmadığını bizlere çok iyi gösterdiler. Onlar da Eyüpspor formasını giyecekleri için çok mutlular. Eyüpspor'u genç oyuncular ve tecrübeli yıldızlarla adeta baştan aşağı yeniliyoruz.''

KAYNAK: AA