Turgutluspor 2 isimle anlaştı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Turgutluspor, Hacettepe'den kaleci Metin Uçar ve Kızılcahamamspor'dan orta saha oyuncusu Çağatay Tekin'in transferinde anlaşma sağladı.

Turgutluspor 2 isimle anlaştı
Turgutluspor 2 isimle anlaştı
GİRİŞ 11.07.2012 17:14 GÜNCELLEME 11.07.2012 17:14

Lig öncesi hazırlık için 15 Temmuz'da top başı yapacak Turgutluspor'da, takım kadrosu oluşturma çalışmaları devam ediyor.

Dış transferde kaleci mevkisi için Hacettepe'nin 21 yaşındaki genç file bekçisi Metin Uçar, orta saha mevkisi için de  Kızılcahamamspor'dan 26 yaşındaki Çağatay Tekin ile transfer görüşmesi yapan Turgutluspor yönetimi, bu iki oyuncu ile ikişer yılık sözleşme için anlaşma sağladı.

Turgutluspor Başkanı Murat Ayhan, anlaşma sağladıkları iki oyuncuyla da 16 Temmuz Pazartesi günü imza atacaklarını kaydetti.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini, ancak kesin anlaşmaya varmadan görüştükleri isimleri açıklamadıklarını belirten Ayhan, ''Bu sezon taraftarımıza keyif verecek bir kadro kuracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın'' dedi.

Öte yandan kırmızı-siyahlı takımın, yeni sezon hazırlıklarını yapacağı kamp yeri Kocaeli Kartepe olarak belirlendiği bildirildi.

KAYNAK: AA