Nevin Yanıt'ın Twitter isyanı

Avrupa şampiyonu milli atlet Nevin Yanıt, sosyal paylaşım sitesi Twitter''da hesabının bulunmadığını belirterek, twitter'da benim adıma açılan hesapla hiçbir ilgim yok dedi.

Nevin Yanıt'ın Twitter isyanı
Nevin Yanıt'ın Twitter isyanı
GİRİŞ 07.07.2012 11:33 GÜNCELLEME 07.07.2012 11:33

Yanıt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Twitter'da ''Nevin Yanıt'' isimli bir hesap bulunduğunu ve hesabı açan kişinin sürekli kendisiyle ilgili bilgiler verdiğini söyledi. Yanıt, ''Ne twitter ne facebook ne de başka bir sosyal paylaşım sitesinde hesabım var. Bunların hiçbirini kullanmıyorum. Bu nedenle beni takip edenler bu tür adreslerin hiçbirine itimat etmesinler. Bu adreslerde sanki ben söylemişim gibi açıklamalar yer alabiliyor. Bu açıklamaların hiçbiri bana ait değil'' diye konuştu.

Milli atletin antrenörü Cüneyt Yüksel ise bu adresi açan kişinin Nevin Yanıt'ı yakından takip eden biri olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

''Nevin'i yakından takip eden biri onun adına bu hesaptan açıklamalar yapıyor. 'Mersin'e geliyorum, Mersin'i çok özledim' türünden sanki Nevin konuşuyormuş gibi açıklamalar yer alıyor. Sanırım Nevin'in programını bir yerlerden öğreniyor ama bir gün yanlış bir şey söyler ve insanları yanıltır. Bizimle ilgili olmayan bu tür adreslere kimse inanmasın, güvenmesin.''

Yüksel, milli atletin Mersin'de bir süre dinleneceğini ve gelecek haftadan itibaren 2012 Londra Olimpiyatları için hazırlıklara başlayacağını kaydetti. Avrupa Şampiyonası'nda bayanlar 100 metre engellide 12.81'lik derecesiyle altın madalya kazanan milli atletin formunun çok iyi olduğunu vurgulayan Yüksel, sözlerini şöyle tamamladı:

''Helsinki'de yarışa girmeden önce ufak bir sakatlığı vardı, ancak onun tedavisi tamamlandı. Hiçbir sıkıntı yok. Gelecek haftadan itibaren çalışmalara başlayacağız. Nevin tamamen olimpiyatlara konsantre olmuş durumda.''

AA