Fenerli futbolcuları gören imam bağış vaazı verdi!

Cuma namazı için Düzce'deki Bıçkıyanı Köyü Camisi’ne gelen Fenerbahçeli futbolcuları gören imam, hutbeden lafı eğip bükmeden bağış istedi. 'Şadırvan yok' diyen imam, eşofmanla ve üstünde para olmadan camiye gelen futbolcuları zorda bıraktı.

Fenerli futbolcuları gören imam bağış vaazı verdi!
Fenerli futbolcuları gören imam bağış vaazı verdi!
GİRİŞ 07.07.2012 06:28 GÜNCELLEME 07.07.2012 09:43
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Yusuf Kobal / Mustafa Alkaç'ın haberi

Sarı lacivertli futbolculardan Senegalli Sow ve Dia’nın yanısıra Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Mehmet Topuz, Semih, Orhan, Özer, Bekir ve Berk cuma namazı kılmak üzere Bıçkıyanı Köyü Camisi’ne geldi.

Cemaate vaaz veren imam Saadettin Kılıççoğlu Fenerbahçeli futbolcuları görünce, “Misafirlerimiz var. Camimizin de yardıma ihtiyacı var. Lütfen boş geçmeyelim, namaz sonrası hemen kapıda bağışlarınızı bekliyoruz. Yapılacak çok işimiz var. Şadırvanımız bile yok” dedi.

Sarı - lacivertli futbolcular camiye eşofmanları ile geldikleri için ceplerinde para bulunmadığından hemen formül aramaya başladılar. Yanlarındaki yardımcılarından alabildikleri kadar borç para toplayan ve namaz çıkışı bağış kutusuna atmayı ihmal etmeyen Fenerbahçeli oyunculara ilgi büyüktü.

Bu arada yöresel kıyafetleri ile namaza gelen Dia ile Sow’un da camiye bağışta bulunduğu gözlendi. Mehmet Topal ise yanında parası olmadığı için yardım yapamadı.

Milliyet

YORUMLAR 15
  • cicekabbas 11 yıl önce Şikayet Et
    gündüz feneri. hocam gündemin gerisinde kalmış anlaşılan.memlekette bugüne kadar ihtiyaçları tamamlanmış.bir cami.bir mescid görmüşlüğümüz.duymuşluğumuz yok.kulüplerden pek farkı yok.ey cemaat şike teşvik kabilinden olsun.bir sakal parası atın.eksiklerimiz inan olsun buradan arşu alaya kadar uzanmakta.hutbeden eli boş indirmeyin şu kulu.zenciler fenere islamı getirmiş.duyduk.her türlü fetvada verilir.cepten arayın.cepten görüşelim.
    Cevapla
  • Hacı Ahmet ALAGÖZ 11 yıl önce Şikayet Et
    onlar daha muhtaç.... nede olsa memurdan daha az vergi veriyorlar...
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    hasan paşa? bilip bilmeden konuşma? allaha iman parayla yerine getirilmez!!!?.... ....imanı uygulayacak kişilere zaten aylıklarını alıyorlar ,imanı ticarete döküp kur-an okuyanlar çoğaldı,nereye adım atsan dua mevlut vs okutsan para, artık kur-an okuyan lar bile tarife uyguluyorlar? bazı hocalar imamlar açık açık alacağı parayı bile söylüyor? para olmadan hiç imam veya hoca kılını kıpırdatmıyor,..ne yaparsan yap aynı? bir kere ben kurban kesip fakir derneğine vermek eyüp,e gitdim, kurbanı getirenden kesene, dernek sorumlularına kadar para diye yakamı paçamı zor kurtardım? eğer hayır diye oralara giderseniz esmen insanı soyuyorlar?..onun için bana hikaye anlatma? ben söylenmez ama yardımlarımı artık fakiri bulup yerine gidip öyle yapıyorum..yoksa yardım yapanı kuşa çevirirler.
    Cevapla
  • Hasan Paşa 11 yıl önce Şikayet Et
    imam efendiye atıp tutan arkadaşlar,. yazdığınız yorumlardan camilere ve diyanete ne kadar yabancı olduğunuz anlaşılıyor. eğer sürekli cemaat olsaydınız bunları bilmeniz gerekirdi. cami yaptırmak ve masraflarını karşılamak için devlet herhangi bir ödeneği yoktur. caminin ihtiyaçları ve bakım onarım masrafları cami cemaati tarafından karşılanır. bu yüzden camilere ve kuran kurslarına yardım talep edilir ve bu normaldir. işkembe-i kübradan sallamayalım lütfen..
    Cevapla
  • street 11 yıl önce Şikayet Et
    the imam . fenerlilerin parayla tüm işleri çözdüğünü iyi bilen imam fırsattan istifade etmiş :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle