Mersin İY yeni sezona hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig'in Çukurova Temsilcisi Mersin İdmanyurdu, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Mersin İY yeni sezona hazırlanıyor
Mersin İY yeni sezona hazırlanıyor
GİRİŞ 06.07.2012 15:10 GÜNCELLEME 06.07.2012 15:10

Kamp döneminin ilk etabını Davraz'da sürdüren kırmızı-lacivertli ekip, günlük çift idmanla yeni sezona hazırlanıyor.

Güne ısınma koşusu ve adaptasyon hareketlerinin yanı sıra salonda kuvvet çalışmaları ve soğuma egzersizleriyle başlayan takım, akşam saatlerinde de ikinci etap antrenmana geçerek, açma germe egzersizleriyle dayanıklılık koşusu ve maç yapıyor.

Kamp dönemini AA muhabirine değerlendiren Teknik Direktör Nurullah Sağlam, Spor Toto Süper Lig'e geçen sezon yükselen bir takım olarak, her geçen gün üzerine bir şeyler koyabilen bir kadro ve oyun kalitesi ortaya çıkarmak istediklerini söyledi.

Bu kapsamda transfer komitesinin önemli çalışmalar yaptığını ve çalışmalarına da devam ettiğini anlatan Sağlam, ''Bazı transferler daha yapılacak ama şu an kamp döneminde takımın mevcut halini görmemiz daha önemli. Kamp döneminin ilk etabını tamamladıktan sonra, eksiklerimizi görüp, bunları telafi etme yoluna gidebileceğiz. Şu an için kamp oldukça verimli geçiyor. Bizim için yeni sezon iyi olacak. Şimdilik iyi bir ekip olarak dikkat çektiğimizi söyleyebilirim'' diye konuştu.

Kampta 26 futbolcunun bulunduğunu anlatan Sağlam, ''Bazı futbolcu arkadaşlarımızla daha anlaşmamız gerek. Eksiklikleri giderip, gerekli yerlere yeni transferler gerçekleştirdiğimizde daha iyi bir ekip olacağız.

KAYNAK: AA