İşte Eskişehirspor'un UEFA'daki rakibi!

Eskişehirspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İskoçya'nın Saint Johnstone takımıyla karşılaşacak.

İşte Eskişehirspor'un UEFA'daki rakibi!
İşte Eskişehirspor'un UEFA'daki rakibi!
GİRİŞ 25.06.2012 10:50 GÜNCELLEME 25.06.2012 17:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi 1. ve 2. ön eleme turu kuraları İsviçre'nin Nyon kentinde çekildi. Lige 2. ön eleme turundan katılacak olan Eskişehirspor, bu turda İskoçya'nın Saint Johnstone takımıyla eşleşti.

UEFA'nın açıklamasında, Eskişehirspor'un kupaya katılmasının Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) kararına bağlı olduğu ifade edildi.

Kupada 1. ön eleme turu ilk maçları 5 Temmuz'da rövanşları 12 Temmuz'da yapılacak. 2. ön eleme turu ilk maçları 19 Temmuz'da, rövanşları 26 Temmuz'da oynanacak.

Kupada Türkiye'yi temsil edecek diğer takımlardan Bursaspor 3. ön eleme turunda, Trabzonspor 4. ön eleme turunda (play-off) mücadele edecek. Türk takımlarının UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalması için Eskişehirspor'un 3, Bursaspor'un 2, Trabzonspor'un 1 ön eleme turu geçmesi gerekiyor.

 

YORUMLAR 4
  • burhan alpgür 11 yıl önce Şikayet Et
    uefa yolunda. eskişehir'e uefa yolunda başarılar..
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel bir kura ...... ...eskişehire başarılar?...inşaallah turu geçer..
    Cevapla
  • fatih engin 11 yıl önce Şikayet Et
    rakip. lokum gibi kura çekmişiz! :)
    Cevapla
  • hakan bekmez 11 yıl önce Şikayet Et
    kötümser değilim ama. rakibi değil yenilecekleri denmesi lazımdı başlıkta kusura bakmayında derler ya hani mal ortada diye... türk sporu şikeyle katledilmişken ve bu şike katliamı daha da hızlanarak devam etmişken, biz türkler spordan sporumuzdan soğutulmuşken avrupa maçları avuntularıyla uyutmayın bizi...!
    Cevapla