Yağmur Fransa'ya yaradı!

Euro 2012'nin ev sahiplerinden Ukrayna ile karşılaşan Fransa galibiyete uzandı.. Yağın yağış nedeniyle gecikmeli başlayan mücadelenin ikinci yarısında sonuca giden "Horozlar" önemli bir 3 puan aldı.

Yağmur Fransa'ya yaradı!
Yağmur Fransa'ya yaradı!
GİRİŞ 15.06.2012 19:00 GÜNCELLEME 16.06.2012 01:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ukrayna: 0 - Fransa: 2 

Stat: Donbass Arena (Donetsk)

Hakemler: Björn Kuipers, Sander van Roekel, Erwin Zeinstra (Hollanda) 

Ukrayna: Pyatov, Selin, Khacheridi, Mikhalik, Tymoshchuk, Gusev, Yarmolenko (Dk. 68 Aliyev), Nazarenko (Dk. Milevskiy), Konoplyanka, Shevchenko, Voronin (Dk. 46 Devic)

Fransa: Lloris, Debuchy, Rami, Mexes, Clichy, Cabaye (Dk. 68 M'Vila), Ribery, Nasri, Menez (Dk. 73 Martin), Diarra, Benzema (Dk. 76 Giroud)

Goller:  Dk. 53. Menez, Dk. 56 Cabaye (Fransa)

Sarı kartlar: Dk. 40 Menez, Dk. 81 Mexes (Fransa), Dk. 55 Selin (Ukrayna)

Yoğun yağış altında başlayan karşılaşma maçın 4. dakikasında hakem Björn Kuipers tarafından durduruldu. Yaklaşık bir saat duran karşılaşma, iki takım oyuncularının yeniden sahaya gelmesinin ardından hakem atışıyla başladı.

Yağmur Fransa'ya yaradı!
GALERİYE GİT
YORUMLAR 1
  • ayhan 11 yıl önce Şikayet Et
    nasilmis efendim. yagmur dolayisiyla mac bir sonraki güne ertelenmiyormus. gerekirse bir saat bekleniyor yagmur azalinca yada dinince oynaiyormus.. burdan anladik ki bizim süper final sampiyonluk gurubu macilis maci ertelenmemeliymis..elin oglu ertelemiyor.biz ise maci bir sonraki güne erteledik oda olmadi baska bir tarihe attik..
    Cevapla