Fenerbahçe'nin belalısı Cornu istifa etti

F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden ihraç edilmesine yol açan UEFA Başmüfettişi sürpriz biçimde görevi bıraktı.

Fenerbahçe'nin belalısı Cornu istifa etti
Fenerbahçe'nin belalısı Cornu istifa etti
GİRİŞ 08.06.2012 11:18 GÜNCELLEME 08.06.2012 11:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

UEFA'nın Sion ve Fenerbahçe ile uzlaşma sağlamasını engellediği için Cornu'nun istifa ettiği öne sürüldü.

Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi'nden ihraç edilmesine yol açan UEFA Disiplin Müfettişi Pierre Cornu, Avrupa Şampiyonası Finalleri sonrası geçerli olmak üzere sürpriz bir şekilde istifa etti.

İngiliz Financial Times gazetesi, Cornu'nun istifasının İtalya'da şike skandalı patlamasının ardından gelmesine dikkat çekti. 'Şike' adlı kitabıyla tanınan ünlü futbol yazarı Declan Hill, gazeteye verdiği demeçte, "Pierre Cornu'nun istifası spor dünyasındaki kokuşmuşluğu ortaya kötü bir şaka" ifadesini kullandı.

Financial Times, UEFA yetkililerinin istifa ile Sion'un geçen sezon Avrupa Ligi'nden atılması arasında bir bağ olmadığını söylediğini vurguladı. Cornu'nun Türkiye'de "Persona non grata" (İstenmeyen adam) ilan edildiği hatırlatılırken, UEFA Genel Sekreteri Gianni İnfantino, "İstifa ailevi sebeplerden dolayı" açıklamasını yaptı.

(Akşam)

YORUMLAR 1
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    varan 1 ....işte fenerbahçenin büyüklüğü..... ...fenerbahçe ile uğraşanlar istifa edip gitmezlerse sonları cornu,dan daha kötü olur..yani türkiyedeki fb düşmanları hazırlıklı olsun? onları daha kötü bir son bekliyor?..
    Cevapla