Elmander, Ukrayna maçına çıkacak mı?

İsveç Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan Galatasaraylı Johan Elmander'in Ukrayna maçının kadrosuna alınma ihtimali kuvvetlendiği öğrenildi.

Elmander, Ukrayna maçına çıkacak mı?
Elmander, Ukrayna maçına çıkacak mı?
GİRİŞ 08.06.2012 11:02 GÜNCELLEME 08.06.2012 11:02

İsveç Milli Takımı'nın turnuva öncesindeki en büyük sorunu haline gelen Johan Elmander'in sakatlığının düzelme aşamasında olduğu belirtildi.

Zlatan Ibrahimovic ile birlikte İsveç'in en büyük gol silahlarından biri olan Elmander'in ayağındaki çatlağın iyileşme sürecinde son aşamaya gelindiği belirtilirken oyuncunun Ukrayna maçında kadroda olabileceği ihtimalinin yükseldiği açıklandı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan İsveç Milli Takımı teknik direktörü Eric Hamren, Elmander'in kendisine çok iyi baktığını belirterek, "Çok olumlu şekilde iyileşme göstergeleri veriyor. Kendi başına da ekstra çalışmalar yaparak kendisini kuvvetlendiriyor. Ukrayna maçında kadroya alınma ihtimali de yükseldi." ifadelerini kullandı.

EURO 2012'deki ilk maçını 11 Haziran Pazartesi günü Ukrayna'ya karşı oynayacak olan İsveç'te Elmander'in oynayamaması durumunda Ola Toivonen'in Ibrahimovic ile birlikte oynaması bekleniyor.

Sakatlık sürecini atlatarak İsveç'in Ukrayna ile oynayacağı maçta forma giymeyi hayal ettiğini daha önceden ifade eden Elmander, "Şu anda en büyük hedefim Ukrayna maçına kadar hazır bir hale gelmek." diyerek oynama isteğini dile getirmişti.