Elmander, Ibrahimoviç'i sevindirdi

Sakatlık sürecini atlatan ve EURO2012'de forma giyebilmek için büyük çaba gösteren Johan Elmander, haftalar sonra topla çalışmalara başladı.

Elmander, Ibrahimoviç'i sevindirdi
Elmander, Ibrahimoviç'i sevindirdi
GİRİŞ 04.06.2012 13:36 GÜNCELLEME 04.06.2012 13:36

Süper Final'de Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynadığı şampiyonluk maçında sakatlanan Johan Elmander, EURO2012'de İsveç Milli Takımı forması ile mücadele edebilecek duruma geldi.

Son 10 gündür fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdüren İsveçli yıldız, pazar günü ise topla çalışmalara başladı. Fizyoterapist Johan Sandberg ile 30 dakika süren ısınma hareketlerinin ardından 20 dakika kadar topla çalışan Elmander'in 11 Haziran'da oynanacak olan Ukrayna maçında sahada olması bekleniyor.

Sakatlıklık sürecini atlatarak yeniden sahalara dönmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Elmander, "Fiziksel olarak hazır duruma gelebilmek için büyük bir çaba gösteriyorum. Şu anda topa dokunabilmek bile beni çok mutlu ediyor. Kontrollü davranarak, sağlıklı bir şekilde Ukrayna maçında sahada olmak istiyorum" dedi.

Johan Elmander'in sakatlık sürecini atlatmasına en çok sevinen isimlerden biri de Zlatan Ibrahimovic... İsveç Milli Takımı'nın da kaptanı olan Ibrahimovic, Elmander'in sakatlık sürecini atlatmasının kendileri için çok önemli olduğunu dile getirdi.

Elmander'in İsveç Milli Takımı'nın en kilit oyuncularından biri olduğunu dile getiren Ibrahimovic, "Hem takım adına hem de kendi adıma Elmander'in sakatlık sürecini atlatmasına çok sevindim. Uzun bir süredir birlikte oynuyoruz ve yanımdayken performansımın da arttığını düşünüyorum. Umarım EURO2012'de de birlikte başarılı işlerin altına imza atarız" dedi.

(Sporx)