Nihat Özdemir: Fenerbahçe'den kopmadım

Eski Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir, 'Fenerbahçe'den ayrılma kararım kopmam anlamına gelmiyor' dedi.

Nihat Özdemir: Fenerbahçe'den kopmadım
Nihat Özdemir: Fenerbahçe'den kopmadım
GİRİŞ 25.05.2012 15:30 GÜNCELLEME 25.05.2012 15:30

Özdemir, Körfez İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (KİSİAD) düzenlediği ''İşadamları Deneyimlerini paylaşıyor'' konulu panelde, Fenerbahçe ile ilgili soruları yanıtladı.

Şike soruşturmasıyla ilgili zor bir dönem geçirdiklerini belirten Özdemir, şöyle konuştu:

''Yönetimde çalışırken herkesin 'Fenerbahçe ne olacak?' diye büyük endişeleri oldu. Bazı uyumsuzluklar da vardı aramızda. Mehmet Ali Aydınlar bu kadar senelik arkadaşım. Onun sponsorluklarının iptali beni çok üzdü ve istifa ettim. Fakat, yönetim kurulundaki arkadaşların ısrarı üzerine, tekrar göreve devam ettim. Fenerbahçe'de kalıp görevime devam etsem, geçen dönemlerdeki gibi takıma faydalı olacağıma inanmıyordum. İşime, eşime, aileme haksızlık edeceğim için uzun süren mücadelelerden sonra bu konuya son bir nokta kaymamız gerektiğine inanındım ve bıraktım.''

''Fenerbahçe'den ayrılma kararım kopmam anlamına gelmiyor'' diyen Özdemir, ''Bir insanın orada isminin olmaması o kulübe hizmet etmeyeceği anlamına gelmez. İsmim orada olsun veya olmasın ben Fenerbahçeliyim ve Fenerbahçe'yi seviyorum. Bundan sonra da madden ve manen kulübe hizmet etmeye devam edeceğim'' dedi.

Nihat Özdemir, Aziz Yıldırım ile ilgili olarak da ''Dün arkadaşlarla bir toplantı yaptık. Pazartesi günü Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) bir toplantı var ona katılacağım. Böylelikle bir geçiş süreci olacak. İnşallah önümüzdeki hafta görülecek davada Başkan Aziz Yıldırım serbest kalır'' diye konuştu.

KAYNAK: AA