Beşiktaş'ın gündeme aldığı dev kaleci

39 yaşındaki Rüştü'ye jübile teklifi yapan Beşiktaş, PSV Eindhoven ile sözleşmesi biten 31 yaşındaki Andreas Isaksson'u gündemine aldı. Menajerlerin önerdiği 1.99'luk dev kaleciyle temasa geçildi.

Beşiktaş'ın gündeme aldığı dev kaleci
Beşiktaş'ın gündeme aldığı dev kaleci
GİRİŞ 21.05.2012 11:56 GÜNCELLEME 21.05.2012 11:56

Ekonomik anlamda yaşanan darboğaz nedeniyle ucuz ama kaliteli isimlere yönelen Beşiktaş yönetiminin '1 numaralı' problemi yabancı bir kaleciyle gidermeyi planladığı öğrenildi.

39 yaşındaki emektar kaleci Rüştü Reçber'e 2 yıl devam etmek istemesine rağmen jübile önerisi yapma kararı alan Beşiktaş yönetiminin, menajerlerden gelen kaleci tekliflerini masaya yatırdığı ve PSV Eindhoven'la sözleşmesi biten 31 yaşındaki Andreas Isaksson'u listesine aldığı bildirildi. Cenk'i yeterli görmeyen yönetim, Rüştü'den boşalan bu bölgeye tecrübeli bir kaleci ile takviye yapmak istiyor.

22 MAÇTA 27 GOL YEDİ

Siyah-Beyazlılar'ın, menajerlerin önerdiği İsveç Milli Takımı'nın 1.99'luk dev file bekçisiyle temasa geçtiği kaydedildi. Geçen sezonlarda Galatasaray'la da adı anılan Isaksson'un serbest oluşu yönetimin iştahını kabartıyor. Bu sezon Hollanda'da kötü bir performans gösteren PSV Evindhoven ligde 3. sırada yer alırken, 22 maçta kaleyi koruyan Andreas Isaksson toplam 27 gol yedi.

4 sezondur PSV forması giyen Isaksson, İsveç Milli Takımı'yla da toplam 20 maça çıktı. Elemelerde görev yapan Isaksson'un, Euro 2012'de de İsveç kalesini koruması bekleniyor.

Habertürk

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL