Galatasaray'da Elmander'in yerine iki aday

İsveç medyası Johan Elmander'in sakatlığının beklenenden uzun sürmesi durumunda kadroya Alexander Gerndt ya da Marcus Berg'in çağrılabileceğini iddia etti.

Galatasaray'da Elmander'in yerine iki aday
Galatasaray'da Elmander'in yerine iki aday
GİRİŞ 17.05.2012 13:39 GÜNCELLEME 17.05.2012 14:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İsveç Milli Takımı'nda Johan Elmander paniği yaşanıyor! Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynadığı şampiyonluk maçında sakatlanan Elmander'in İsveç'in EURO2012'de Ukrayna ile oynayacağı ilk maça yetişmesinin zor olduğu ve golcü futbolcunun tedavi sürecinin 6 haftayı bulabileceği kaydedildi.

İsveç basını, tedavi süreci uzun olması muhtemel Elmander'in yerine Utrecht'in santrforu Alexander Gerndt ya da Marcus Berg'in de kadroya alınabileceğini belirtirken; Milli Takım doktoru Leif Sward yaptığı açıklamada Elmander'in beklenenden daha erken sahalara dönebileceğini dile getirdi.

Elmander'in önemli bir sakatlık geçirdiğini dile getiren Sward, "Johan şu anda yürüyebilecek durumda ve günlük olarak bazı seanslar ile masajını gerçekleştiriyoruz. Johan'ın şu anda tek ihtiyacı olan şey dinlenmek ve pazartesi günü de rehabilite çalışmalarına başlamak. Benim öngörülerime göre Johan, Haziran ayının başında sahalara sağlıklı olarak dönebilir" dedi.

İsveç Milli Takımı Erik Hamren de Elmander'in kendileri için vazgeçilmesi zor bir isim olduğunu ancak olabilecek her olumsuz durum için bir plan yapmak zorunda olduklarını belirtti.

Sakatlığı hakkında İsveç basınına açıklamalarda bulunan Elmander ise, EURO2012'de oynayabilmek için elinden geleni yapacağını ve şampiyona için fazlasıyla sabırsızlandığını ifade etti.

(Sporx)

YORUMLAR 1
  • cengiz kocak 11 yıl önce Şikayet Et
    off gitmiyormu bu elmanderrrr yahu . bu elmander avrupada ceza sahasını göremez yahu bu elmander yok böyle furvet yahu artık forvet dedigin adam önce ayakta durmalı bu ayakta durmaktan haciz nede gol atma beceresi var sakııınn bana demeyin onun sayesinde geldik buraya diye takım olarak çok iyi idik zaten onun ben hiç bir zaman futbolunu negenmedin agır canlı kafa vuruşu sıfır ayak desen öylesine fortvet dedigin hızlı olur arapasına kaçar yok bu adam galatasarayı fayda saglamaz çoook saç baş yoldurur adama bakın ne oldu 1 tane goölüüü yok be play ofda nasıl olurda atamaz çünkü beceri sıfır agır bu adam gitmeli gitmeli
    Cevapla