A Milli Takım aday kadrosu açıklandı

A Milli Futbol Takımı'nın yapacağı hazırlık maçları için belirlenen aday kadro açıklandı. Kadroda yer alan isimlerden Rüştü Reçber jübile haberini verdi.

A Milli Takım aday kadrosu açıklandı
A Milli Takım aday kadrosu açıklandı
GİRİŞ 15.05.2012 17:23 GÜNCELLEME 16.05.2012 09:35
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 2014 Dünya Kupası elemelerine hazırlık kapsamında 20 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasında yurt dışında kamp yapıp, Gürcistan, Bulgaristan, Finlandiya, Portekiz ve Ukrayna ile özel maçlar oynayacak olan milli takımın aday kadrosuna davet edilen oyuncuların isimleri duyuruldu.

Ayrıca, kadroda yer alan isimlerden Rüştü Reçber'le ilgili olarak, ''119 kez A Milli Takım forması giymiş olan kaleci Rüştü Reçber, hazırlık kampında oynanacak maçların daha sonra belirlenecek olan bir tanesinde forma giyip, milli takım jübilesini yapacak'' denildi.

Teknik direktör Abdullah Avcı tarafından A Milli Takım'ın aday kadrosuna davet edilen oyuncular şöyle:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Emre Belözoğlu, Caner Erkin (Fenerbahçe), Cenk Gönen, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, Mustafa Pektemek, Rüştü Reçber-jübile (Beşiktaş), Semih Kaya, Selçuk İnan, Engin Baytar (Galatasaray), Tolga Zengin, Olcan Adın, Burak Yılmaz (Trabzonspor), Serdar Aziz (Bursaspor), Alper Potuk (Eskişehirspor), Serdar Kurtuluş (Gaziantepspor), Soner Aydoğdu (Gençlerbirliği), Hasan Ali Kaldırım (Kayserispor), Hamit Altıntop, Nuri Şahin (Real Madrid), Ömer Toprak (Bayer 04 Leverkusen), Arda Turan (Atletico Madrid), Gökhan Töre (Hamburg), Tunay Torun (Hertha Berlin), Sercan Sararer (Greuther Fürth), Mehmet Ekici (Werder Bremen), Sinan Bolat (Standard Liege), Umut Bulut (Toulouse), Mehmet Topal (Valencia).

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    daha birinci turda eleneceğimize göre, ne kadro açıklayın nede masraf yapın.. chp gibi hep ümitle yaşadık her seferinde başından elendik, uğraşmaya rezil olmaya gerek yok. kulüplerimiz kendi aralarında kıyasıya türk usulü top koşturuyorlar ya, yeter. trafikte aynı değilmiyiz.!
    Cevapla
  • KARADENİZ FIRTINASI 11 yıl önce Şikayet Et
    ilkesizliğin tarihi yazılıyor. emre için birşey yazmaya gerek yok. sadece engin baytar hususunda ilkesizliği, abdullah hoca nın bu göreve layık olmadığını görmemiz için yerterlidir
    Cevapla
  • semih sertel 11 yıl önce Şikayet Et
    avcı senden hiç bir şey olmaz. aynı tas aynı hamam abdullah avcı senden hiç bir cacık olmaz
    Cevapla
  • Aslantepeli 11 yıl önce Şikayet Et
    yeni yapilanma !. kafadan bitti
    Cevapla
  • şener BİLMİŞ 11 yıl önce Şikayet Et
    emre belezoğlu. herşeye eyvallahta bu emre neyin nesi.hani yeni jenerasyon.herkes elnmiş bi bu kalmış.niye.son aylarda yaptıklarıyla yeteri kadar hem kendini hem kamuoyunu yıprattığı yetmedimi.bu adamın olduğu süre içerisnde hiçbir zaman polemik bitmeyecektir.abdullah avcı bu adam senin başınıda yakar ona göre
    Cevapla