Necati Ateş'in rövaşatası olay oldu!

Mehmet Batdal ve Necati Ateş; 90+4 ve 90+3! Galatasaray ve Trabzonspor maçı, iki kırılma anı...

Necati Ateş'in rövaşatası olay oldu!
Necati Ateş'in rövaşatası olay oldu!
GİRİŞ 03.05.2012 13:30 GÜNCELLEME 03.05.2012 13:30

Türk Telekom Arena'da bu sezon Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmaların son dakikaları solukları kesti!

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ikinci yarısında TT Arena'da oynanan ve 1-1'lik eşitlik ile sona eren karşılaşmanın 90+4. dakikasında Mehmet Batdal'ın ayağından yüzde yüz bir gol pozisyonundan yararlanamayan ve şampiyonluk yarışında büyük bir avantajı geri çeviren Galatasaray bu kez de Süper Final'de aynı kaderle karşı karşıya kaldı.

Trabzonspor ile Süper Final'de oynanan karşılaşmanın 90+3. dakikasında Necati Ateş ile bordo-mavili takımın altı pas alanı içerisinde mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamayan Galatasaray'da sarı-kırmızılı taraftarlar da bu pozisyonun ardından çılgına döndü.

Karşılaşmanın son bölümünde Trabzonspor kalesinde büyük bir baskı kuran Galatasaray, bir taç atışı organizasyonu sonucunda Necati Ateş ile rakip kalenin altı pas alanının çaprazında mutlak bir pozisyon yakaladı ve sarı-kırmızılı takımın golcü futbolcu bu pozisyonu rövaşata ile sonuçlandırmak istedi ancak başarılı olamadı.

Necati Ateş'in bu pozisyonu rövaşata ile gole çevirmek istemesi sarı-kırmızılı taraftarlarca eleştiri konusu olurken; sosyal medya da birbirinden ilginç yorumlar yapıldı.

Öte yandan Galatasaray'ın iki santrforu Necati Ateş ve Johan Elmander, karşılaşmanın ilk yarısında top paylaşımı konusunda ufak bir tartışma yaşadı ve sarı-kırmızılı takımın İsveçli oyuncusu Elmander, Necati Ateş'e gönderdiği topa neden hareketlenmediği konusunda tepki gösterdi.

kullan

 

KAYNAK: SPORX