Dört günde 3. Galatasaray zaferi

Final serisinin 2. hafta maçında Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ı 2-1 mağlup etmesiyle Sarı-Lacivertliler, güçlü rakibine karşı 4 günde 3 galibiyet almış oldu.

Dört günde 3. Galatasaray zaferi
Dört günde 3. Galatasaray zaferi
GİRİŞ 23.04.2012 15:40 GÜNCELLEME 23.04.2012 15:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray'ın 4 gün içinde basketbol, voleybol ve futbol branşlarında yaptıkları 3 karşılaşmayı da sarı-lacivertli takımlar kazandı.

Kadın basketbol takımı aldığı galibiyetle sezonu şampiyon tamamlarken, erkek voleybol takımı lig mücadelesinde finale yükseldi, futbol takımı ise şampiyonluk yarışında önemli bir avantaj elde etti.

Sarı-lacivertlilerin, ezeli rakibi karşısındaki ilk zaferi Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) gelirken, play-off final serisinin 4. maçında 19 Nisan Perşembe günü Galatasaray Medical Park'ı 96-86 yenen Fenerbahçe 2011-2012 sezonunu şampiyon olarak tamamladı.

Final serisinde ev sahibi olduğu Caferağa Spor Salonu'ndaki iki maçı 75-69 ve 98-93'lük skorlarla kazanan, Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki ilk maçı 92-86 yitiren sarı-lacivertliler, rakip sahadaki ikinci maçı 96-86 kazanarak 3-1'lik seriyle şampiyonluğa ulaştı.

TKBL'de üst üste 7. şampiyonluğunu kazanan Fenerbahçeli kadınlar, toplamda ligde 10. şampiyonluğunu kazandı.

-Fenerbahçe Grundig finale yükseldi-

Erkek voleybolda ise ezeli rakipler Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi Final Etabı Yarı Final mücadelesinde karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe Grundig, 20 Nisan Cuma günü yapılan maçta Galatasaray Yurtiçi Kargo karşısında 25-16, 25-23 ve 25-17'lik setlerle 3-0 kazanarak finale yükseldi.

Finalde Arkas Spor ile eşleşen sarı-lacivertliler ilk maçta 3-0 yendiği rakibi karşısında bugün final serisinin ikinci maçına çıkacak.

-Futbolda önemli 3 puan-

İki kulübün takımları arasındaki mücadelelerde haftanın son heyecanı futbolda yaşandı. Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun 2. haftasındaki derbide Galatasaray'ı Türk Telekom Arena'da 2-1 yenen Fenerbahçe, sarı-kırmızılı ekibin 5 puan gerisinde başladığı şampiyonluk grubunda farkı 2'ye düşürerek önemli bir avantaj elde etti.

Fenerbahçe bu sezon lig etabında ezeli rakibiyle yaptığı maçlarda deplasmanda 3-1 kaybedip, iç sahada 2-2 berabere kalmıştı.

AA

YORUMLAR 5
  • kaan 12 yıl önce Şikayet Et
    fatih büyük. güldürdün beni fatih peki mac 2 0 den 2 2 yaptınız sevindiniz birilerini dize getirmisiniz öyle diyorsunuz peki mac 2 0 olunca o an ne hissettiniz onuda yazarmısın yine bir 6 0 oluyor diye gecmedimi içinizden :))))))
    Cevapla
  • fatihbüyüksarıkulak 12 yıl önce Şikayet Et
    israfil. en azından şampiyon olduk diye sevinmedik. mabedinizde 2-0 dan 2-2 ye getirdik birilerini dize getirdik. bırakta sevinelim...
    Cevapla
  • israfil yücetepe 12 yıl önce Şikayet Et
    Ne kibiri be. Beraberliğe bile günlerce sevinen bir takımı, kendi evinde yeneceksin, iki laf edince kibir mi olacak?
    Cevapla
  • ayhan birol 12 yıl önce Şikayet Et
    Kibirli olmamak lazım. GS büyük takım Türk futbol tarihinde en büyük başarıyı kazanmış bir takım.Bugüne kadar haklı olarak gururlandıkları şey zamanla kibire dönüştü. bu dönüşüm ise zaman zaman adeta cezalandırıldı.Ben Gs.nin herkesi yenebileceğine inanırım.ama Allah onları Fb ile zaman zaman uyarıp cezalandırıyor.Aksi düşünülebilir mi?Her fark atacağı zaman da,en kötü durumdaki FB ye nasıl yenilebiliyor?Üzerinde düşünmek lazım.Kimseyi Küçük görmeyecek ve aşağılamayacaksın!bunu bilir bunu söylerim!
    Cevapla
  • israfil yücetepe 12 yıl önce Şikayet Et
    sıktı artık. Trakyalı değilim ama akkaten de ligde başka takım mı yok be yaw!
    Cevapla