Arda'dan muhteşem 2 gol / VİDEO

A.Madrid, Espanyol karşısında zor anlar yaşarken takımını krizden kurtaran isim 3 dakikada 2 gol atan Milli yıldızımız Arda Turan oldu.

GİRİŞ 23.04.2012 13:00 GÜNCELLEME 23.04.2012 13:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İspanya Ligi'nin 34.haftasında A.Madrid, sahasında Espanyol ile karşılaştı.

Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı gollerle geçildi. A.Madrid, 9.dakikada Diego Godin ile 1-0 öne geçti, 18.dakikada Didac Vila skora eşitliği getirdi. İkinci yarıda ise Vicente Calderon Stadı'nda Arda fırtınası esti.

Milli futbolcu, 59.dakikada muhteşem bir voleyle takımını 2-1 öne geçirdi. Golün şokunu atlatamayan Espanyol, Arda'yı durduramadı. Yıldız oyuncu 2 dakika sonra bir kez daha sahneye çıktı ve takımını rahatlatan golü attı. Karşılaşma, A.Madrid'in 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla A.Madrid puanını 48'e yükseltti. Espanyol ise 45 puanda kaldı.

Arda'nın muhteşem golleri ve maç kazandıran futbolu İspanya'da da günün konusu oldu. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da İspanya'nın en çok konuşulan ismi olan Arda, dünyada da 6.sıraya kadar yükseldi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • alper yılmaz 11 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun sana. bir fenerbahçe'li olarak herzaman iyi oyuncuları takımı ne olursa olsun peşindeyiz destekliyoruz süpersin arda.
    Cevapla
  • talha ünsal 11 yıl önce Şikayet Et
    Hakkıydı. Süpersin Arda Turan gurur duyuyoruz seninle..
    Cevapla
  • talha barış 11 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun. fenerbahçeli olarak onur duydum hep bizler yabancı futbolcularımı konuşacaz birde bizimkilerden konuşalım devam inş
    Cevapla
  • erdem23 11 yıl önce Şikayet Et
    süper arda. tsk. arda turan bizim göksümüzü kabartıyosun basarıların devamını dilerim ve her hafta gool bekliyoruz senden
    Cevapla