TKİ Tavşanlı'da parola galibiyet

TFF 1. Lig'de deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktörü Levent Devrim, her maça olduğu gibi bu maça da kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

TKİ Tavşanlı'da parola galibiyet
TKİ Tavşanlı'da parola galibiyet
GİRİŞ 20.04.2012 12:11 GÜNCELLEME 20.04.2012 12:11

Devrim, AA muhabirine, İzmir'in iklim koşullarına uyum sağlamak amacıyla hazırlıklarını 17 Nisan'dan bu yana Aydın'ın Kuşadası ilçesinde sürdürdüklerini bildirdi.

Buradaki çalışmalarının olumlu geçtiğini belirten Levent Devrim, şöyle devam etti:

''Aralarında 1 puan fark bulunan iki takım karşılaşacak. Zor maç olacak. Rakibimiz bizi yenip rahatlamak isteyecektir ama buna izin vermemek için mücadele edeceğiz. Her geçen hafta yükselen formumuzla yolumuza devam ediyoruz. İnanarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eksiklerimiz olmasına rağmen iyi durumdayız. Birkaç maçtır kazanamıyoruz ama sahaya yansıttığımız futbolla moral seviyemiz yerine geldi. Her maça olduğu gibi bu maça da kazanmak için çıkacağız.''

Göztepe karşısına sakatlıkları bulunan kaleci Yavuz Eraydın ve santrfor Ümit Tütünci'nin yanı sıra kart cezalısı Abdi Aktaş'tan yoksun çıkacaklarını dile getiren Devrim, sonuçta sahada 11 oyuncuyla yer alacakları için eksiklerin önemli olmadığını ifade etti.

Taraftarlarının desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini de vurgulayan Devrim, taraftarlarının, İzmir Alsancak Stadı'na gelerek kendilerine destek olacaklarına inandığını da sözlerine ekledi.

Bu arada, görevinden ayrılan Ali Yağcıoğlu'nun yerine kulüp genel kaptanlığı görevine, takımın eski kaleci ve teknik sorumlularından Erhan Sarıgöl'ün getirildiği bildirildi.

KAYNAK: AA