Rizespor'da tek yol 3 puan

TFF 1. Lig'de 22 Nisan Pazar günü deplasmanda İstanbul Güngörenspor'a konuk olacak Rizespor'un teknik direktörü Giray Bulak, bu maçta tek çıkış yollarının 3 puan olduğunu söyledi.

Rizespor'da tek yol 3 puan
Rizespor'da tek yol 3 puan
GİRİŞ 18.04.2012 12:28 GÜNCELLEME 18.04.2012 12:28

Bulak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde son sırada yer alan İstanbul Güngörenspor'un kaybedecek hiçbir şeyi olmadığını belirterek, ''Rakibimiz çok rahat bir maça çıkacak. Çok rahat oynayacak, ancak biz hiç rahat değiliz. Bizim için tek ihtimalli bir maç oynayacağız. İstanbul Güngörenspor maçında tek çıkış yolumuz 3 puan. Galibiyetten başka sonuç işimize yaramaz'' dedi.

Son haftalarda bütünlük sağladıklarını ve takım uyumunu yakaladıklarını ifade eden Giray Bulak, ''Moral olarak iyi durumdayız. Oynayan, oynamayan herkes pozitif enerjisi ile takıma katkı sağlama çabasında. Bu hafta Jallow sarı kart cezalısı, Cenk Ahmet sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Ancak, yerine oynayacak arkadaşlarımız da en az onlar kadar bu takıma katkı sağlayacak güce ve enerjiye sahip'' diye konuştu.

İstanbul'da yaşayan Rizeliler'in çok olduğunu kaydeden Bulak, şunları söyledi:

''İstanbul Güngörenspor maçında onları yanımızda görmek istiyoruz. 90 dakika mücadele gücümüzü ve cesaretimizi artırsınlar. İstanbul'da maçı seyretmeye değil, takımlarını desteklemeye gelen taraftar bekliyoruz. Maçın kolay geçeceğini kimse düşünmesin. Kazanmaya mecbur olduğumuz bir maçta zorlandığımız anlarda taraftarımızın pozitif enerjisi bizi ayakta tutacaktır. 90 dakika sonunda onların desteği ile kazanıp, mutlu olalım.''

KAYNAK: AA