F.Bahçeli oyuncudan hakeme küfür

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi karşılaşmasının ardından Sarı-Lacivertli oyuncu Nevriye Yılmaz, basın mensuplarının yanına gelerek maçın hakemine ve gazetecilere küfür etti.

F.Bahçeli oyuncudan hakeme küfür
F.Bahçeli oyuncudan hakeme küfür
GİRİŞ 15.04.2012 00:33 GÜNCELLEME 15.04.2012 00:33
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi final serisinde Galatasaray'ı mağlup ederek seride durumu 2-0'a taşıyan Fenerbahçe'de Nevriye Yılmaz maçın ardından hakeme sert tepki gösterdi. 

Karşılaşma sonrasında Fenerbahçeli oyuncu Nevriye Yılmaz, hakemlerin kötü yönetiminden şikayet ederek basın mensuplarından bunu yazmasını talep etti.    

Maçın bitimiyle birlikte karşılaşmayı takip eden basın mensuplarının yanına gelen Nevriye, hakemler için küfürlü sözler sarf ettikten sonra, muhabirlerden bu dediklerini yazmasını istedi. Oldukça öfkeli olduğu gözlenen Nevriye, basın mensuplarına da hakaret içeren sözler sarf etti. 
Daha sonra Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Menajeri Didem Akın, basın mensuplarının yanına gelerek, Nevriye'nin bu sözleri maçı stresi nedeniyle sarf ettiğini belirterek özür diledi. 

YORUMLAR 6
  • MERT CAN 12 yıl önce Şikayet Et
    TAURASİ. Öncelikle hakemlere sormak lazım maçta düdük lazım olmuyor mu diye Taurasi götürüyordu da acaba maçı kendisi mi yönetecekti. Eğer küfretti ise kaptanımıza yakışmamış ancak maçta şartları olgunlaştıran da soyadını bilmediğim ismi İSA_MAİL olan hakem daha çok sivrilmişti bu da biline.
    Cevapla
  • turan turanlı 12 yıl önce Şikayet Et
    neden fenerliler yüssüz. çünkü maya denilen bir olay var. geçen yıl final setinde son saniyelerde 4 adım atarak basket atmış ve şampiyon olmuşlardı nedense maçı yayınlayan FBTV pozisyon tekrarını bile yayınlamadı, o gün bile hakeme saydırmışlardı, ülkemizde bağıran kazanıyor haklı olan değil, şike yaptıkları alanen ortada kim hangi cezayı alacağımızı konuşuyor, hala biz temiziz başkaları şike yaptı diyorlar, bu nasıl bir yüssüzlük ya, insanlarda biraz utanma olur. hakemle maç alırlar tık yok yan hakem kritik ofsayt kaçırır hocası oyuncusu(volkan demirel) maçtan sonra salya sümük veryansın ederler. biz bize yeteriz herkes bize karşı biz tek derler sezon sonu (3 temmuz) tek değil grup oldukları ortaya çıkar, yinede red ederler. Allah aşkına söyleyin siz nesiniz ya? daha geçen gün kayseriyi hakemle elediniz , utanmadan süper geri dönüş diye burada atıp durdunuz .
    Cevapla
  • Bahadır Bahadıroğlu 12 yıl önce Şikayet Et
    Az Bile Yapmış, Ya O Çirkef Taurasinin Yaptığı Hareketler. Tamam Basketbol F. Gsli anladık her maçta hakemler böyle... ayıp ayıp, Maç kesinleşince en son saniyede teknik faul çaldı edepsiz hakemler... Çirkef tauraside tam takımını bulmuş.
    Cevapla
  • israfil yücetepe 12 yıl önce Şikayet Et
    Hakem mi?. Maçta hakem mi vardı? Ben onu Galatasaraylı oyuncu sandım. Keşke bi dahaki maç hakemsiz olsa... Galatasaraylı yedeklerden birini hakem yapsalar, daha dürüstce davranırdı...
    Cevapla
  • baysms 12 yıl önce Şikayet Et
    fenerliden. başka ne beklenir ki?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle